nlc.hu
Sztárok

Életmentőjét keresi Béres Anett

Béres Anett keresi azt a férfit, aki a teaszeánsz után megmentette az életét

Személyesen köszönné meg neki a segítségét.

Bár a rendőrség nem adhat ki információt arról, hogy ki volt a megmentője, Béres Anett a fejébe vette, hogy felkeresi őt, mert szeretné személyesen megköszönni neki, amit érte tett. A súlyos sérüléseiből lábadozó, egykori reality-sztár a a Fókusz kameráján keresztül üzent annak a férfinak, akinek az életét köszönheti. Arról az autót vezető illetőről van szó, aki akkor úgy döntött, hogy megáll és ezzel tudtán kívül megmentette az exvillalakó életét. Anett azt mondja, ha akkor, július 11-én reggel a férfi másképp dönt, ő már valószínűleg nem élte volna meg a másnapot.

Béres Anett ,

Béres Anett – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

A férfiről csak annyit tudni, hogy Siklóson él és 60 év körüli. Béres Anett bármilyen fórumon várja az illető jelentkezését. Tegnap még az RTL Klub Reggeli című műsorába is elment, hátha látja őt a megmentője, akinek még az arcára sem emlékszik.

A teaszeánszot vezető álsámán ellen amúgy eljárás indul, és bárhogy dönt a bíróság, Anett nem fogja annyiban hagyni az esetet. „Szeretném, ha következménye lenne. Hogy senki ne tudjon odamenni többet, senki ne járjon így, mint én” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top