nlc.hu
Sztárok

VV Anett gyógyulása sokáig tart majd

Lelkileg padlóra került VV Anett

Újabb hírek derültek ki a teaszeánszon rosszul lett, és szörnyű állapotba kerülő VV Anettről. Az egykori villalakó magánál van, de alig beszél.

VV Anett azért került be ismét a hírekbe, mert barátnőjével, Sáfrány Emesével együtt részt vett egy bizonyos Ayahuasca-szeánszon. Azonban rosszul reagálhatott az elfogyasztott italra, pánikba esett és az erdőbe menekült. Később egy, a földeken dolgozó idős férfi talált rá, eszméletlenül. Az egykori villalakón életmentő – egyes hírek szerint hatórás – műtétet hajtottak végre. Az ügyben azóta a nő párja is megszólalt már, aki azt mondta, hogy Anett szeretett volna „megtisztulni” a szeánszon, de csakis a nő a hibás azért, ami vele történt.

VV Anett fekete trikóban

Fotó: RTL Sajtóklub

Most a Bors arról számolt be, hogy a celebet jelenleg is a pécsi kórházban kezelik. „Orvosi utasításra mozdulatlanul kell feküdnie. Heteken keresztül tart majd a rehabilitációja, és lelkileg teljes mértékben a padlóra került. Nem beszél nagyjából senkivel. Az elkövetkezendő időben még biztos bent kell majd maradnia a kórházban” – tudatta a lappal egy névtelenséget kérő barát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top