nlc.hu
Sztárok

Ayahuasca-szeánsz: ez történt VV Anettel

Ez történhetett valójában VV Anett-tel a bizarr szeánszon

Sáfrány Emese és a Való Világból ismert Béres Anett vett részt azon a bizonyos teaszeánszon, amin utóbbi súlyosan megsérült. Most újabb részletek derültek ki az estéről.

Tegnap érkezett a hír, miszerint a hallucinogén hatású, úgynevezett ayahuasca teával tartottak szeánszot a hétvégén, amin két magyar celeb is részt vett. Azóta megerősítették, hogy egyikük Sáfrány Emese volt (ő maga beszélt erről az Instagramon, ahol hangsúlyozta: ő maga nem fogyasztott pszichotróp szereket), a másik pedig a Való Világból ismert Béres Anett. Utóbbi sajnos ivott a teából, majd eltűnt az erdőben és órákkal később súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Béres Anett

Fotó: Schumy Csaba

A Bors megkereste VV Anett egyik ismerősét, aki újabb részletekkel tudott szolgálni az egyelőre egészen rejtélyes éjszaka eseményeiről. Szerinte a celeb azért szeretett volna a teával kiváltott spirituális utazáson részt venni, mert lelki megnyugvásra vágyott, úgy érezte, megrekedt az élete és válaszokat keresett. És hogy mi is történt pontosan?

„Úgy tudom, a szertartás alatt, amin Anett is részt vett, minden rendben ment és néhány órával később a résztvevők nyugovóra tértek, ő lefeküdt aludni. A szertartást vezető a reggeli órákban vette észre, hogy Anettnek nyoma veszett, ezért a keresésére indult. Először a környékbeli lakosokat kérdezte meg, hogy nem látták-e őt. Majd a rendőrséget értesítette, akik körözést adtak ki és nagy erőkkel próbáltak Anett nyomára bukkanni. Drónokkal, kutyákkal keresték, igyekeztek mindent megtenni annak érdekében, hogy Anett előkerüljön. Végül szóltak, hogy egy férfi megtalálta őt, de borzasztó állapotban” – osztotta meg a Borssal az informátor.

Az ismerős elmondta, hogy a szeánszot Vokányban tartották, ahonnan Anett rengeteget gyalogolhatott az erdőben, mire a szőlőültetvényen ráleltek. Anett egyébként olyan komoly sérüléseket szenvedett, hogy egy hatórás műtétre volt szüksége, mostanra azonban annak ellenére, hogy még kórházban tartózkodik, a sztár a magazin értesülései szerint már a tudatánál van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top