nlc.hu
Sztárok

VV Anett visszatért Siklósra, megkereste megmentőjét

VV Anett visszatért Siklósra, megkereste megmentőjét

Két hónappal a borzalmas élmény után visszatért Siklósra Béres Anett, azaz VV Anett.

Béres Anett július első napjaiban hozta meg élete legrosszabb döntését, egy tapasztalatlan szertartásvezetőhöz ment, hogy tudatmódosító hatása alatt egy spirituális utazáson vegyen részt. A szeánsz rosszul sikerült, Anett az ott elfogyasztott főzet hatására hallucinálni, majd menekülni kezdett az erdőbe. Végül súlyos sérülésekkel találtak rá, amikor bolyongása közben egy magaslesről is lezuhant, eltört a sarokcsontja és az egyik gerinccsigolyája is – írja a Bors.

Béres Anett

Béres Anett, forrás: Fókusz – videó

“Miután kiírtam a közösségi oldalaimra, hogy keresem a megmentőmet, a bácsi egyik rokona írt rám, elmondta a nevét és megadta a számát is. Felhívtam és kértem tőle időpontot, hiszen nagyon szerettem volna személyesen is megköszönni neki, amit értem tett. Az életemet mentette meg. Anyukámmal ketten mentünk, nagyon megható találkozás volt. Süteménnyel várt minket, és ahogy beszélgettünk, sokszor az volt az érzésem, hogy nem is érti, mi miért vagyunk ennyire oda,  ő csak azt tette, amit a becsülete diktált: meglátott egy sebesült lányt és kihívta a mentőket” – mondta Anett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top