nlc.hu
Sztárok

Teaszeánsz: egy szentendrei nőt gyanúsítanak

Egy szentendrei nőt gyanúsítottként hallgatnak ki Béres Anett teaszeánszának ügyében

A rendőrség nem Béres Anett sérülései, hanem kábítószer birtoklása miatt nyomoz, és már gyanúsítottjuk is van.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szerint kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 38 éves szentendrei nőt hallgattak ki gyanúsítottként a siklósi nyomozók. A nőt korábban tanúként már kihallgatták, most ő a teaszeánsz-ügy fő gyanúsítottja. Ennél bővebb tájékoztatást az ügy állására való tekintettel a nyomozók egyelőre nem adhatnak, de az már bizonyosnak látszik, hogy a főzetben olyan szerek is voltak, melyek itthon tiltottnak minősülnek – írta meg a Bors.

Béres Anett

Béres Anett még jóval a történtek előtt (forrás: YouTube)

A rejtélyes teaszeánszon a főzet miatt Béres Anettnek hallucinációi alakultak ki, és csak reggel, a közeli erdőben találtak rá, a teste teli volt súlyos sérülésekkel. Az egykori Való Világ-szereplőt a pécsi klinikára kellett szállítani, egy több mint hatórás műtéttel mentették meg az életét. Azóta az állapota sokat javult, már elhagyhatta a kórházat, de hosszú időnek kell még eltelnie hogy teljesen felépüljön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top