nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese Béres Anett állapotáról a teaszeánsz után

Megszólalt Sáfrány Emese a teaszeánsz után: „Anett nincs jól lelkileg és fizikailag sem”

Sáfrány Emese szerint az emberek teljesen félreértik az ayahuasca-teaszeánszot, Béres Anettel nem drogpartin vettek részt, hanem rendbe akarták hozni az életüket.
Sáfrány Emese

Sáfrány Emese a Fókusznak mesélte el, mi történt vele és barátnőjével, Béres Anett-tel a szerencsétlenül végződött hétvégi ayahuasca-teaszeánszon. Mint ismert, a hétvégén öntudatlan állapotban, ruhátlanul, törött csontokkal találtak rá egy korábbi valóságshow-szereplőre. Később kiderült, hogy VV Anettről van szó, akin életmentő műtétet hajtottak végre.

Sáfrány Emese azt mondta, hogy a szeánszon minden rendben zajlott, mindketten ittak főzetből, de semmi különöset nem tapasztaltak. Lefeküdtek aludni, majd Anett reggel felébresztette őt, hogy azonnal induljanak haza. Emese gyorsan összeszedte a cuccait, ám mire visszaért, Anettet már nem látta sehol. A szertartásvezetővel elindultak Anett autója felé, úgy gondolták, arra ment, de nem találták meg.

 

Sáfrány Emese még mindig a történtek hatása alatt áll. Azóta már többször beszélt barátnőjével, de azt mondta, Anett egyáltalán nincs jól, lelkileg és fizikailag sem.

A légtornász szerint az a legrosszabb az egészben, hogy az emberek teljesen félreértik a történteket.

Mi nem bulizni mentünk oda, ez nem drogparti volt. Csak két kétségbeesett lány, aki így szerette volna rendbe hozni az életét

– fogalmazott Sáfrány Emese.

(Kiemelt kép: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top