nlc.hu
Sztárok

Videó Béres Anett állapotáról

Mankókkal, nehézkesen, de már jár Béres Anett: videót posztolt a teaszeánsz áldozata

Insta-sztoriban adott magáról életjelet a félresikerült ayahuasca-szertartás áldozata, Béres Anett.

Mankókkal, de már jár a félresikerült teaszeánsz áldozata, Béres Anett. Ezt most egy 24 órán át látható Insta-sztoriban mutatta meg, amelyet ITT nézhettek meg.

Béres Anett

Béres Anett, forrás: Fókusz – videó

Pár napja egy szintén Instagramra feltöltött képpel és rövid szöveges bejelentkezéssel adott magáról életjelet, ekkor ezt írta: 

A baleset után az első egy hétben, csak arra tudtam gondoltam, hogyan tudnám vissza csinálni, de utána erőt vettem magamon, és a rosszban csak a pozitív dolgokra koncentráltam! A legfontosabb, hogy életben vagyok! Sok van még a gyógyulásomból, de mindent megteszek, hogy napról napra fejlődjek valamit! Egy baleset mindig megváltoztatja az ember gondolkodását, és utána jobban értékelünk mindent! Ha érdekel benneteket, akkor beszámokok majd, hogyan haladok a gyógyulással! Most nagyjàból még csak feküdni tudok, a jobb lábamra nem terhelhetek, és a gerincmerevítőt is még hordanom kell!

Béres Anett több, mint egy hónapja vett részt egy ayahuasca-szertartáson, a rejtélyes éjszaka folyamán azonban súlyos sérüléseket szenvedett. Hetekig kórházi kezelés alatt állt, most már otthon lábadozik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top