nlc.hu
Sztárok

Béres Anett gyógyulása

Megszólalt az állapotáról Béres Anett másfél évvel a teaszeánsz után

Félő volt, hogy sántítani fog a teljesen szilánkosról tört lába miatt.

Béres Anett az elmúlt másfél évben rengeteg kezelésen járt annak érdekében, hogy felépüljön. Elárulta a Reggeliben, hogy van most, és arról is beszélt, mit mondott az orvosa a lábáról. Annak idején ugyanis olyan súlyos töréseket és sérüléseket szenvedett – elsősorban a gerincén és a lábán -, hogy hónapokig csak feküdni tudott.

Béres Anett,

Felépült a súlyos sérüléseiből Béres Anett – Forrás: RTL / Reggeli – videó

“Nekem tényleg egy-másfél évem abból állt, hogy legalább napi két kezelésre jártam, és pont most voltam lábkontrollon, és azt mondja az orvosom: << Hát, Anett, nagyon büszke vagyok magamra! Nagyon jól összeraktam!>> (…) Szilánkos törés volt, és ha csak egy milliméterrel nem úgy lett volna összerakva, már sántítanék. Tehát az, hogy ő összerakta, az volt az első lépés, utána pedig az, hogy vigyáztam rá, tényleg nem raktam le a földre, meg utána a kezelések, tehát ez így jött sorban” – ecsetelte az egykori valóságshow-szereplő, hozzátéve: már nem kell járnia kezelésekre.

Mint mondja, új hobbija lett: gyógyfürdő jár. “Igazából eleinte a gyógyvíz miatt kezdtem el járni. Tudtam nyilván, hogy Budapesten vannak gyógyvizek, de nem jártam, és szuperjók, imádom őket. Ez egy vasárnapi program lett, hogy anyukámmal valamelyik gyógyvízben ülünk” – osztotta meg.

Visszatért a munkába is, immár ezerrel dolgozik a vállalkozásában.

Mint arról korábban beszámoltunk, Béres Anett a barátnőjével, Sáfrány Emesével 2022. júniusában részt vett egy ayahuasca-szeánszon. A szer rossz hatással volt az egykori ValóVilág-sztárra, így éjszaka öntudatlanul útnak indult és súlyos balesetet szenvedett. Eszméletlen állapotban, törött csontokkal találtak rá: csigolyatörést szenvedett, továbbá 5 bordája és a sarokcsontja is eltört. Utólag már megbánta, hogy részt vett a szeánszon és visszacsinálná, ha tehetné, de azt mondta, a történtek miatt sokkal jobban értékeli azt, amije van: az életét, a családját és a barátait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top