nlc.hu
Sztárok

Hazament a kórházból Béres Anett

Hazaengedték a kórházból Béres Anettet, nagy küzdelem vár rá

Anyukája ápolja, újra kislánynak érzi magát az egykori Való Világ-versenyző, aki súlyosan megsérült egy teaszeánsz után.
Béres Anett

Hazaengedték a pécsi klinikáról szerdán Béres Anettet. „Úgy tudom, az orvosok még egy utolsó röntgent készítettek, ami után úgy döntöttek, olyan szépen gyógyul, hogy hazamehet. Nem szeretett volna nagy felhajtást, csendben akart távozni a kórházból”írta a Blikknek egy informátor, aki éppen látta, amint Anettet hazaengedik a kórházból. 

A lap elérte a balul elsült teaszeánsz áldozatát is, aki SMS-ben válaszolt:

Igen, hazaengedtek. Anyukámnál vagyok! Olyan, mintha újra kislány lennék, anyu ápol. Nagyon jó dolgom van, újra átélem a gyerekkorom, nem magamra kell főznöm, takarítanom. Most mindent megcsinál helyettem! Nem volt ­rossz helyem a kórházban sem, nagyon lelkiismeretes, gondoskodó ápolók dolgoznak ott, ahol feküdtem! Hiányozni fognak, mert közel kerültek hozzám!

Béres Anettre – akit három hete találtak meg súlyos sérülésekkel, ruha nélkül a szőlőtőkék közt, és akit háromórás műtéttel mentettek meg – hosszas rehabilitáció vár, de ha minden igaz, teljesen felépülhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top