nlc.hu
Egészség

Újra tanul járni Béres Anett

Már lábra is állt, újra tanul járni VV Anett

Még nehezen megy neki, de legalább igyekszik.

Lassan két hete, hogy a Való Világból ismert Béres Anett egy teaszeánszon vett részt, ahol egy úgynevezett ayahuasca szert fogyasztott, mely hallucinációkat okozott nála. 

Béres Anett

Béres Anett (Fotó: Instagram)

Ezt követően olyan súlyosan megsérült az erdőben, hogy kórházba kellett szállítani és több életmentő műtéten is átesett. Először másfél hete szólalt meg az üggyel kapcsolatban Anett. Instagram-oldalán köszönetet mondott a családjának, a rendőröknek és a támogatóknak. Múlt héten pedig kiderült, még sokáig kórházban lesz, és akár egy évig is eltarthat a fellépülése

Most a Blikknek egy informátor elmondta, látta, ahogy a valóságshow-sztár járni tanul. 

„Először meg sem ismertem, igaz, nem is nagyon figyeltem, mert én is egy hozzátartozómhoz érkeztem látogatóba. Közelebbről azonban már tudtam, hogy ő az, hiszen az utóbbi hetekben sokat olvastam a lapokban róla és arról, ami történt vele. Elég nehezen mozgott, de úgy látszott rajta, nagyon akarja, hogy menjen neki a sétálás. Úgy hallottam, nagyon örült annak, hogy már itt tart és végre felkelhet, járkálhat, mert újra kellett tanulnia járni” – nyilatkozta az informátor a napilapnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top