nlc.hu
Trend

Béres Anett felépülése egy év is lehet

Várhatóan egy évet vesz igénybe VV Anett teljes felépülése az ayahuasca-szeánsz utáni sérüléseiből

Anett még mindig kórházban van.

Mindenkit megrázott az a múlt heti hír, miszerint egy magyar híresség súlyos sérülésekkel került kórházba egy rosszul sikerült teaszeánsz után. Később az is kiderült, hogy a súlyosan sérült sztár a ValóVilágból ismert Béres Anett volt, akit barátnője, Sáfrány Emese kísért el az eseményre.

Béres Anett

Fotó: Instagram

A két celeb egy teaszeánszon vett részt, ahol hallucinogén hatású, úgynevezett ayahuasca szert fogyasztott Anett. Ez a főzet okozott az egykori valóságshow-sztárnál olyan hallucinációkat, melyek miatt az erdőbe indult, ahol súlyosan megsérült. A hot! magazinnak most ismét megszólalt egy informátor, aki Anett jelenlegi állapotáról számolt be. 

„Anett már túl van az életmentő műtéten. Felébredt, és a körülményekhez képest jól van. Sajnos a bordatörésen túl nemcsak a bokája tört szilánkosra, hanem a lába többi része is. A pécsi kórház orvosai szerint várhatóan egy év lesz a teljes felépülés!” – mondta az ismerős a lapnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top