nlc.hu
Sztárok

Teaszeánsz: gyanúsított lett Béres Anett és Sáfrány Emese

Kábítószer-birtoklással gyanúsítják Béres Anettet és Sáfrány Emesét

Váratlan fordulat a teaszeánsz ügyben.

A tavaly júliusi ayahuasca-teaszeánsz kapcsán még akkor nyomozás indult, és egy 38 éves szentendrei nővel szemben kábítószer birtoklása miatt eljárás indult még 2022 szeptemberében, majd nem sokkal később egy 38 éves budapesti férfit is kihallgattak gyanúsítottként bűnpártolás miatt. Most újabb fejlemény történt az elhíresült ügyben: a teaszeánszon részt vett celebek, a súlyosan megsérült Béres Anett és barátnője, Sáfrány Emese is gyanúsított lett az ügyben.

A két hírességet is kábítószer birtoklásával gyanúsították meg – értesült a Naphire.hu.

Béres Anett és Sáfrány Emese,

Béres Anett és Sáfrány Emese gyanúsított lett a teaszeánszügyben – nlc-montázs, fotók forrása: TV2 / Mokka – videó

A portál megtudta a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól, hogy már kihallgatták a két nőt kábítószer birtoklása miatt, kényszerintézkedés elrendelésére nem került sor.

Sáfrány Emese még tavaly, a történtek után azt nyilatkozta, hogy szerint az emberek teljesen félreértik az ayahuasca-teaszeánszot, Anettel ugyanis nem drogpartin vettek részt, hanem rendbe akarták hozni az életüket.

Béres Anett amúgy a balesete után egy évvel már visszatért a munkába, és már teljesen úgy mozog, mintha mi sem történt volna vele, sőt lelkileg is erősebbnek érzi magát, mint valaha. Éppen idén szeptember elején nyilatkozott a történtekről és az elmúlt egy évről. A vele készült interjúban elmondta, hogy mindig is saját családra vágyott, mégis egy olyan kapcsolatban volt benne, amiben esélye se volt erre. A szeánszra azután ment el, hogy szakított a párjával, aki, mint később kiderült, többször is megcsalta. Állítja, az elmúlt egy évben teljesen összeszedte magát és jelenleg csak a munkára koncentrál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top