nlc.hu
Utazás

Ezen a helyen zajlott a rejtélyes teaszeánsz

Ezen a helyen zajlott a rejtélyes teaszeánsz

Napok óta Béres Anett teaszeánszos ügye tartja lázban az ország KATA-val kevésbé foglalkozó részét. A volt Való Világ-szereplő eltűnése és furcsa előkerülése számos kérdést vet fel. Jelenleg elhagyott sátrak, szétdobált pokrócok jelzik, hol zajlott a hírhedt szeánsz.

Megágyazott matracok, szétdobált pokrócok, felállított sátrak, leterített szőnyegek, ülőalkalmatosságok, szanaszét hagyott vizespalackok. Ezeket találta a Blikk a hírhedt Baranya megyei teaszeánsz helyszínén: az egész úgy nézett ki, mintha a programot csak félbehagyták volna, és bármelyik pillanatban visszajöhetnének az emberek, hogy folytassák. A helyiek is a tévéből és az újságokból tudják, mi történt itt, és állításuk szerint hosszú ideje nem volt itt semmilyen mozgás. Próbálták elérni a szervezőt – aki jelenleg szabadlábon van –, de ez egyik megadott elérhetőségén sem sikerült.

teázás

A teaszeánsz kellékei (Fotó: Pixabay)

A lap szerint a helyszínről két út indult el: az egyik Máriagyűdre, a másik a közeli erdőbe, és az egykori villalakó, Béres Anett pechjére az utóbbin indult el, miután fogyasztott a hallucinogén teakeverékből. Bejárva a környéket az újságíró megállapított, hogy vadregényes, sok akadállyal tarkított tájról van szó, ahol még nappal is oda kell figyelni arra, hová lép az ember, nemhogy éjszaka, bódultan, így nem csoda, hogy töréseket szenvedett. Mint kiderült, Máriagyűdön is inkább csak a sajtóból értesültek a történtekről, azzal sem voltak tisztában, hogy a közelükben ilyen összejöveteleket tartanak. Először a rendőrautót látták, és csak később olvastak az esetről. Szerintük Anett olyan 3-4 kilométert tehetett meg az erdőben, egy cseppet sem veszélytelen szakaszon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top