nlc.hu
Sztárok

Ruha nélkül találtak rá a valóságshow-hősre

Ruha nélkül, öntudatlan állapotban találtak rá egy magyar valóságshow-szereplőre

A rendőrség is megerősítette a hírt.

A Velvet információi szerint egy bizonyos szeánsz után nyoma veszett egy korábbi valóságshow-szereplőnek a siklósi erdőben július 10-én éjjel, később azonban megtalálták – ezt a rendőrség is megerősítette a lapnak, valamint azt is elárulták, hogy büntetőeljárás indul a szeánsz ügyében. 

A lap informátora szerint két magyar híresség is részt vett az eseményen, ám egyikük bepánikolt a rituálé közben és elfutott. „A rendőrök valóban eltűnés miatt kerestek egy nőt Siklós környékén, azonban 2022. július 11-én a hajnali órákban a nő előkerült, így a keresés befejeződött, a körözését visszavonták” – írják.

Rendőrautó

Fotó: Getty Images

A lap úgy tudja, a nőre ruhák nélkül, öntudatlan állapotban, törött bokával és bordával talált rá egy idős férfi a kora reggeli órákban. A másik ismert nő is rosszul lett a szeánsz közben, őt kórházba szállították, ám az intézmény személyiségi jogokra hivatkozva nem válaszolt a Velvet újságírójának kérdéseire. 

Keresték a két nőt, ám egyikük tagadja a történteket, a másik hölgynek pedig ki volt kapcsolva a telefonja. A szeánsz szervezőjét őrizetbe vette a rendőrség. A Redditen már elindult a találgatás, hogy kikről is lehet szó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top