nlc.hu
Sztárok
A VV 3. sztárja, Nagy Zsolt Leo szerint ma már csak idétlenkedés megy a valóságshow-kban

A VV 3. sztárja, Nagy Zsolt Leo szerint ma már csak idétlenkedés megy a valóságshow-kban

Húsz évvel ezelőtt járta meg a luxusbörtönt.

Nagy Zsolt, azaz VV Leo nincs jó véleménnyel a jelenlegi valóságshow-ról. A ValóVilág 3. szériájának sztárja a Reggeliben nyilatkozott arról, hogyan változott meg a VV az elmúlt 20 évben.

VV Leó

Leo a Való Világ 3. szériájában vált ismertté – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Bevallotta, nem szégyelli, hogy 2004-ben, 28 évesen ő is szerepelt valóságshow-ban, de úgy látja, régen másképp működtek ezek a műsorok. “Többször beszéltünk már arról, hogy mi volt a különbség az akkori és a mostani valóságshow-k között. Azt gondolom, abban az időszakban a nézők, a középkorosztály vagy az idősebb korosztály is tudott azonosulni bizonyos személyekkel, bizonyos stílusokkal. Ma már csak az idétlenkedés van, a szélsőség van, amin a fiatalok tudnak nevetgélni, röhögcsélni rajta, meg van beszédtéma. Éppen ezért teljesen más mondanivalója van már” – jelentette ki Nagy Zsolt Leo.

Elmondása szerint korábban teljesen másról szólt a valóságshow: “Inkább a külvilágról, hogy mit tudok adni, nyújtani az embereknek. Mi tényleg magunkat adtuk. Mondjuk egy lány, hogy ha két fiú tetszik neki, akkor hogyan választ, milyen különbségeket lát. Vagy fordítva ugyanez. Vagy hogyan jön ki egy kulturált, tanultabb srác egy tetkós, utcagyerek stílusú fazonnal. Ma meg ezek a konfliktusok már nincsenek benne”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top