nlc.hu
Sztárok

Így élnek most a Való Világ ikonikus szereplői

Itt a lét a tét: Mi lett a Való Világ szereplőivel? Megkerestük őket!

Kár lenne tagadni, hogy a Való Világ kitűnő ugródeszka volt azok számára, akik hírnevet szerettek volna szerezni maguknak. Volt, akinek sikerült, mások viszont nem bírták az ismertséggel járó nyomást és inkább visszatértek a civil életükhöz. Felkerestünk pár egykori szereplőt, hogy meséljenek kicsit a múltról, illetve arról, hogy a reality miben változtatta meg az életüket.

2002 szeptember elsején a Big Brother volt az első valóságshow, ami debütált Magyarországon, majd alig tíz nappal később már a Való Világ első szériája is megjelent. Több száz játékost ismert meg az ország és a napokban kiderült, hogy 2024-ben sem maradunk VV nélkül, hiszen nyáron érkezik a 12. évad. Addig is nézzük, hogyan élnek manapság az egykori játékosok. 

Béres Anett

Béres Anett a VV3-ban szerepelt (a műsor 2003. december 28-án indult, és 2004. június 4-én Milo győzelmével ért véget – szerk.), ő az ötödik helyet szerezte meg. Az RTL után a TV2 adott neki munkát, ő volt a Hívj és nyerj! háziasszonya. Már jó ideje felhagyott a televíziós játékok vezetésével és visszatért ahhoz a civil munkához, melyet a villába kerülése előtt is űzött.

„Területi képviselő voltam, mielőtt beköltöztem. A műsor vége után pár évvel megvásároltam a céget, úgyhogy már a saját vállalkozásomról van szó. Nincs alkalmazottam, egyedül fejlesztek és koordinálok mindent. A mai napig megkapom, hogy nem csak szerepelni kéne, hanem dolgozni is, de mindenkit megnyugtatok, hogy ezzel bizony jó sok munka van” – kezdte az nlc-nek Anett, aki szerint nem véletlen, hogy bekerült a VV-be.

Béres Anett

Fotó: Instagram

„Akkoriban a nézőknek kellett szavazniuk arról, hogy kik kerüljenek be a három jelöltből. Nagyon hasonlítottam Britney Spearsre. Volt egy ikonikus Britney sapka is, amit fel is vettem a válogatóra, sőt utána pár buliba, ami nagy feltűnést keltett. Emlékszem, azt hitték, hogy én vagyok Britney. Pont húsz éve, hogy éppen zajlott a mi évadunk. Nagyon fiatal voltam még. Akkoriban a Való Világ hatalmas televíziós show-nak számított, hiszen a Megasztáron és a VV-n kívül nem nagyon futott más nagy volumenű műsor. Még az a szó sem létezett, hogy celeb. Manapság percenként jönnek ki az idézőjeles sztárok a különböző televíziós showműsorokból. A VV3 után mindenki imádott minket! Bárhova mentünk, autogramot kértek tőlünk, az utcán köszöntek, integettek az emberek. Jó élményként gondolok vissza rá.” 

És mit köszönhet a VV-nek?

„Mindig is rajongó típus voltam, tiniként nagy kedvencem volt Zoltán Erika és Szinetár Dóra. A Való Világ után pár évvel egy rendezvényen odajött hozzám Zoltán Erika a lányával, hogy csinálhatnak-e velem egy közös képet? Hát azt hittem, hogy menten elájulok! Gondolj bele, mekkora élmény volt, hogy velem akar egy fotó! Szinetár Dórával pedig akkor találkoztam, amikor a Vacsoracsatában Bereczki Zoltán volt a főzőtársam. Ha nincs a Való Világ, akkor sosem történnek meg ezek a dolgok. Modellmunkáim is akadtak bőven az ismertségem által, például évekig egy magyar márka arca voltam. Lehetőségek jöttek, amik színesebbé tették az életem. A mai napig hálás vagyok, hogy ott lehettem, semmit sem csinálnék másképp. Hosszú évekkel ezelőtt dicsőség volt bekerülni, ma már ez nem így van” – tette hozzá az üzletasszony.

Anett azt is elmesélte, hogy Szögeczki Ágival a villában barátkoztak össze és a mai napig jóban vannak. VV Marcsival (Balázs Marcsi – szerk.) is sokáig tartották a kapcsolatot, ám amikor Marcsi Győrbe költözött, megszakadt a barátság.

Szögeczki Ági

Szögeczki Ágit VV Ágicaként ismerte meg az ország 2003-ban. A borsodi lány az esélytelenek nyugalmával érkezett a válogatóra, de a mai napig könnybe lábad a szeme, ha visszaidézi a kezdeteket.

Soha életemben nem fogom elfelejteni azokat az utolsó pillanatokat, a beszavazást. Még mindig, ha beszélek róla picit elérzékenyülök, pedig eltelt 21 év – kezdte lapunknak Ági, aki azóta már büszke édesanya és a 10 éves fia, Patrick is tisztában van azzal, hogy az anyukáját miért állítják meg olykor-olykor az utcán egy szelfiért. – Bár hiába beszélek róla akár ezerszer is, ezt az érzést csak azok ismerik, akik ott voltak, akik átélték. Engem anyukám nevezett be, ráadásul úgy, hogy akkoriban kint voltam Tenerifén és ott dolgoztam. Majd, amikor felhívtak, hogy bekerültem az esélyes 500 ember közé, elkezdtem kicsit komolyabban venni a dolgot. Persze, akkor még nem gondoltam, hogy végül én fogok beköltözni a villába. Eleinte csak a megfelelés volt bennem anyukám felé, de éreztem, hogy megtudom csinálni, ugyanis már akkor talpraesett voltam. Mégis, amikor ott álltam a beköltözés pillanatában, kezem lában remegett és nagyjából két hétig fel sem fogtam, hogy mi történik velem.

Szögeczki Ági

Szögeczki Ági (Fotó: Olajos Piroska)

Nem tagadja meg a múltját

Talán, éppen ez az őszinte oldala volt Áginak az, amit a nézők hamar a szívükbe zártak. Habár az elmúlt 11 évben már inkább Szögeczki Ágiként ismerik az emberek, nem bánta sosem a VV jelzőt.

Ez egy olyan „kereszt”, amit magunkkal viszünk egész életünkben és kevesen vagyunk, akik mára ezt eltudtuk hagyni. De, ha visszaemlékszem arra a 138 napra, amit a villában töltöttem, semmit sem bánok, éppen ezért nem fogom sosem letagadni, hiszen a Való Világ a múltam része. De az akkori Való Világ talán kicsit más volt, mint most. Én mindenképpen más voltam. Úgy gondolom, manapság az embereket nehezebb kibillenteni a komfortzónájukból és ezért van az, hogy a lányok vetkőznek és esetleg több erotikát bevállalnak, ami az én értékrendbe már nem fér bele. Én úgy jöttem ki a villából, hogy nem tettem semmi olyat, ami miatt ne bírtam volna a családom szemébe nézni. Szerelembe estem, volt sok veszekedés, sírás, cirkusz, de nem vetkőztem ki magamból.

Talán a régimotorosok még emlékeznek Ágica és VV Leó se veled, se nélküled kapcsolatára, ami jóval a villalét után is tartott. „Nagyon sok idő telt el, és lehet, mai fejjel lennének dolgok, amiket másként csinálnék, de a szerelmet, az érzéseket nem lehet befolyásolni. Néha elgondolkodtam, biztosan máshogy játszottam volna, ha nem esek szerelembe. Például Leó kész tervvel érkezett a villába, és hiába a kapcsolatunk, neki be is jött a taktikája, hiszen ezüstérmes lett. A villán kívül pedig sok évig folytatódott a se veled, se nélküled kapcsolatunk. Ez a része az életemnek viszont lezárult, nem tarjuk a kapcsolatot, de rosszban sem vagyunk. Ha 70 évesen összesodor az élet minket, nagymamaként és nagypapaként is ugyanez lesz, ő belém fog valamiért kötni vagy le fog cseszni, én pedig ugyanúgy nem fogom magam hagyni.

Ez volt a kapcsolatuk szépsége, Ágica pedig egy pillanatát sem bánja. Adódott a kérdés, Patrick tudja-e, hol volt anyukája és miért ismeri őt mindenki. „Nagyjából két évvel ezelőtt volt ismételve a Való Világ 3 a tévében. Akkor odaültettem Patrickot az ölembe és megmutattam neki, hogy „nézd, itt volt anya, innen ismerik”. Nagyon tetszett neki, édesen áradozott arról, milyen szép voltam. Majd a következő időszakban több kérdést is feltett, ami az ő gyermeki fejében motoszkált. Valójában az ismertséget nem kellett neki bemutatni, hiszen ebbe szültetett bele, ezért nagyon jól viseli. Természetesen, ahogy minden kamasznak, neki is vannak napjai, amikor nincs kedve fotózkodni idegenekkel és ezt tiszteletben tartom. Annak viszont örülök, hogy 21 évvel később sem kell szégyellnem magam a fiam előtt.

Ágicának természetesen Patrick van az első helyen az életében, emellett pedig több lábon is áll, ami egy egyedülálló édesanyától egészen elképesztő. „Jelenleg dolgozom marketingesként, van mellette némi kis influenszer munka, és amikor úgy adódik, akkor a tévés szereplések. A jövőben tervezek valami sajáttal is előrukkolni, amin jó ideje dolgozom, de egyelőre ez még nem publikus – fogalmazott Ági, aki bevallotta, az elmúlt években kevésbé követte a Való Világot, ami a felgyorsult világnak köszönhetően mást ad a nézőknek, hiszen másra is van szükségük. – Az egész világ megváltozott, így értelemszerűen azok is, akik beköltöznek a villába. Kevesebb a gátlás az emberekben, mint 20 évvel ezelőtt. Most, amikor 30 másodperces videókat pörgetsz a közösségi oldalakon, akkor nem tudnak bármivel odaszegezni a tévé elé, csak olyannal, ami kicsit meghökkent. Ez tőlem már távol áll, de tudom, hogy ez szolgálja ki az igényt.”

Pácz Viki

Pácz Viki, vagy ahogyan az ország megismerte, VV Viki a Való Világ 6. szériájának volt a bronzérmese, pont 10 évvel ezelőtt. A műsort akkor VV Aurelió nyerte, aki két év után pár napja szabadult a börtönből. Mint kiderült, Viki és Aurelió azóta is közeli kapcsolatban vannak, ráadásul a nehéz időkben is egymásba kapaszkodtak.

Éppen most jubilálunk. A minap tartottunk is egy nagy videóbeszélgetést Aurelióval és Zsófival. Azóta is szoros barátságban vagyunk, ami durva még szerintem is – kezdte az nlc-nek Viki, aki elárulta, bár a villában ennek nyoma sem volt, azóta jóban lettek Aurelióval. – Valószínűleg életemnek az egyik legnagyobb meglepetése – és ezt nagyon sokszor megbeszéljük -, hogy azért a mi kapcsolatunk a villán belül is érdekes volt, hiszen állandóan versenyeztünk egymással, tipikus női-férfi rivalizáció, és nagyon-nagyon nehezen fértünk meg egymás mellett. Majd börtönbe került és én voltam az egyetlen, aki bejárt hozzá ebből a körből… Nagyon sokat lelkiztünk, és kialakult egy olyan viszony, hogy igazán tudunk egymásba kapaszkodni. Én abból merítettem mindig erőt, hogy neki milyen rossz a börtönben. Több stand-up anyagom is szól egyébként a visszaintegrálásáról és arról, miket éltem át vele. Nyilván önmagában ez egy nagy tanulsága az életünknek, hogy bár ellenségeknek indultunk, mégis barátok lettünk.

10 évig tartó útkeresés

Hogy miért említi a Viki a stand-up-ot? Elmondása szerint 10 évébe telt, mire megtalálta önmagát, de végre sikerült, ráadásul a humor világában.

Nyertem egy stand-up versenyt, és hamarosan debütálok a Showder Klubban. Úgyhogy új pályákra eveztem, és most éppen a humorban csillogtatom meg a nagy tudásomat. Ez hatalmas lépés az életemben, hogy showder klubos humorista lettem – meséli büszkén Viki, hozzátéve, egyáltalán nem volt könnyű megtalálnia ezt az utat. – Tíz évig gondolkodtam, hogy miben vagyok tehetséges, majd szembe jött velem egy stand-up verseny és jelentkeztem. Ez Orosz Gyurinak volt a Humortechnikum nevezetű versenye, ahol 6 hétig méretettem meg. Ekkor már a VV előnevet elhagyva, civilként, Pácz Vikiként igyekeztem bizonyítani. 10 alkalommal szervezték meg a Humortechnikumot, de én vagyok az első nő, aki megnyerte, ez különösen jó érzés számomra

Viki egy éve éli a humoristák életét most pedig első önálló estjére készül a Showder Klubban, ahol Valtner Mályki Miklóssal mutatják be közös alkotásukat, Bohócok a való világban címmel. „Ennek az egyik alapja a valóvilágos életem, meg hogy honnan hova lehet így eljutni. Furcsa kettősség érződik ebben, hogy bár én veszítettem a VV-ben, de úgy néz ki, hogy hosszútávon mégis lehetek nyertes, és Aurélió, aki nyert, hát, tudjuk, hogy mi lett a sorsa, de remélem most már ő is megtalálja a helyes utat.”

Pácz Viki

Fotó: Pácz Viki Facebook

Mint mondja, bár szétszóródott a brigád, a ValóVilág 6. szériájának szereplői azóta is tartják a kapcsolatot és tervezik, hogy idén tartanak egy jubileumi ünnepséget, amennyiben a szélrózsa minden irányából össze tudják hívni a társaságot. Ugyan az egykori villalakó szerint rengeteget változott maga a műsor az elmúlt években, mai napig szívesen részt venne benne és egy pillanatig nem bánta meg, hogy anno szerepelt, még akkor sem, ha sokáig pszichológushoz kellett járnia.

Én egyébként a mai napig bemennék a villába, mert nagyon szeretem a műsornak az eredeti pszichológiáját. Hiszen, miről is szól: idegenek szavaznak az emberre, kiszavazzák egymást a játékosok, lehet taktikázni. Szerintem ez egy nagyon durva emberkísérlet, aminek én is a részese voltam, bár azt, hogy nem nyertem, hosszú idő volt, míg feltudtam dolgozni. Viszont ma már úgy érzem, a játékosoknak az a fő, hogy influenszerek akarnak lenni, mindenki hírnevet szeretne, és most már nem az az üzenete, mint régen. Szerintem nagyon sok valóvilágos ettől várja, hogy megváltozzon az élete. Szerepeltek három napot a tévében, és sokan elhiszik, hogy talán most ők az új Majkák. Én például tudtam, hogy nem tudok még akkor mit nyújtani 22-23 évesen. Nekem például ennyi ideig tartott az, hogy rátaláljak és megmutassam ezt a humoros oldalamat. Sokan viszont elvesznek, amikor a villa után nem érkezik a várva várt hírnév. Azt gondolom, hogy a mai napig érdemes jelentkezni a ValóVilágba, akkor, ha valakit érdekel a játék, az izgalom, ez az „emberkísérlet” úgymond, de ha ezáltal akarnak hírnevet szerezni és érvényesülni a világban, akkor nem érdemes.

Farkas Soma

Farkas Soma, azaz VV Soma a Való Világ 8. évadát nyerte meg és talán nem túlzás azt állítani, hogy fiatal kora ellenére ő volt az, aki a legtudatosabb életbe vágott bele a villalét után. Mostanra civil munkahelyén főállásban dolgozik és mint mondja, a tévés szereplések sem annyira mozgatják már. 

Lassan 2-3 éve dolgozom egy gyártó cégnél, amit nagyon szeretek csinálni. Másfél éve ért véget egy komoly kapcsolatom, azóta pedig nem is nagyon volt. Ami most igazán foglalkoztat, azok a tartalmak, videók készítése a közösségi médiára – mondta az nlc-nek Soma, akinek egészen szép követőbázisa van már TikTok-on. – Jók a megtekintéseim és a visszajelzések is, ezért tervben van, hogy ezt komolyabb szintre emeljem. Ennek érdekében még egy videóvágó iskolát is elvégeztem.

 Farkas Soma

Fotó: Farkas Soma Instagram

Ugyan Soma a háttérben most is részt vett műsorokban, nem prioritás számára, hogy mindenáron képernyőn legyen. „Az, hogy elmegyek egy kicsit szerepelgetni, azért, hogy legyen kettő-három új követőm, nekem most már annyira nem motiváló, akkor inkább csinálok egy-két tartalmat. A fennmaradó időben pedig foglalkozom a saját kis dolgaimmal, az életemmel, mert olyan dolgokat csinálok, amiket szeretek. Nyilván, ha egy nagyobb volumenű műsorba kérnének fel, ami akár több hetes felkészülést vagy jelenlétet igényel, azt szívesen elvállalnám. Persze, nem több hónaposokat, mint a Való Világ, mert bár imádtam, nem vennék el újra ennyi időt az életemből.”

Nincsenek rossz emlékei a villa-létről

Mai napig szívesen emlékszem vissza a Való Világra. Nyilván az évek alatt az emlékek is megszépülnek, de az első két hónap tényleg nagyon jó volt. Akkor kiszakadtam a hétköznapokból, új élményekben volt részem, élveztem a tematikus heteket. Ráadásul szerintem a mi villa-csapatunk nagyon jó volt. Mondhatom, sokukkal a mai napig jó kapcsolatot ápolok. Micivel, akivel bent nem voltam jóban, később külföldön futottunk össze és órákat beszélgettünk. Krisztiánt a mai napig a legjobb barátaim közé sorolom, napi szinten beszélünk és igyekszünk minél többet találkozni. Dáviddal szintén rendszeresen beszélünk, még ha találkozni nem is tudunk olyan sűrűn. Tehát összességében jó emlékeim vannak, de nem mennék vissza, két dolog miatt. Az egyik, így 7-8 évvel érettebben már nem mozgat meg annyira. Nem vágyom arra, hogy megismerjenek az utcán, hogy világsztár legyek, míg abban az időben természetesen vágytam hírnévre. A másik, nem mennék be, ha nem tudnám biztosra, hogy megnyerem. Győzelem nélkül nekem lutri lenne, túl maximalista vagyok hozzá.

Természetesen Soma akkor sem tudta, hogy megfogja nyerni, valójában még a győzelem pillanatában sem fogta fel, mi történt vele. „Akkor, amikor megnyertem az első gondolatom az volt, szegény Vivi második lett. A bent töltött időszak elképesztően kemény volt mentálisan. Ez egy igazi pszichikai hadviselés, amikor folyamatosan mennek el az emberek, akiket szeretsz, azt rendesen meggyászolod. Ráadásul a vége felé, amikor már olyan közel van az ember a győzelemhez, olyan mintha egy falkában élne, ahol sosem lehet tudni, mikor lesz ő a következő áldozat. Majd véget ér számodra is, és hirtelen nem az van benned, mennyi pénzt nyertél, hanem igyekszel ismét befogadni a külvilágot, amitől hosszú hetekre megvontak téged.”

Habár még csak 21 éves volt, nem herdálta el a nyereményét. A szerettein segített és igyekezett megalapozni a jövőjét. „Kifizettem édesanyámék pár tartozását, segítettem a nagyszüleimet ott, ahol tudtam, hiszen ők is ezt tették egész életükben. Hónapokig spóroltam, hogy egy lakást tudjak venni. Sokan egyből utazgatásokba és nagy vásárlásokba kezdenek. Nem mondom, hogy nem vettem ruhákat vagy soha nem ültem be egy étterembe, de nem utaztam, mert tudtam, majd csak akkor, ha meglesz a lakás. Vettem lakást, vettem kocsit, befektettem némi pénz, kerestem stabil munkát, majd utána én is elkezdtem utazgatni. Csak akkor akartam ezekkel az élvezetekkel élni, amikor már van alapom az élethez.”

A többiekkel egyetembe a 6. évad nyertese is úgy véli, a mostani valóságshow-k már teljesen mások, mint annak idején. Azt is megmagyarázta, miért gondolja így.

Egyszerűen annyira sok műsor van, tehetségkutatók, realityk, társkereső műsorok. Szerintem ilyen nagy számoknál képtelenség egy normális nívót fenntartani. Nyilván akkoriban volt egy-két műsor és tényleg olyanok kerültek beválogatásra, akik hoztak egy színvonalat. A színvonal ugyan most is megvan, de ma már másra vágynak az emberek. Más miatt ülnek le megnézni valamit és más az, ami ott is tartja őket. Lehet, akik korábban szerepeltünk, már nem tudnánk azokat hozni, amit a mostani résztvevők igen, mert ők sokkal több gátlást vetkőznek le. Úgy gondolom, még mindig vannak tehetségek a hazánkban, akik talán a tévében kerülnek majd rivaldafénybe, de ez egyre ritkább. Természetesen, a képernyőn keresztül sokszor másnak tűnik az ember, én is megkaptam párszor az elmúlt években, hogy nem nézték ki belőlem, hogy normális vagyok. De ezt megszoktam, ráadásul már kezdem magam mögött hagyni a VV jelzőt és magánemberként érvényesülni és sikereket elérni.

Gyukin Milovan

A Való Világ harmadik szériájának győztese, Gyukin Milovan, vagy ahogyan megismertük, VV Milo arra használta az ismertségét, hogy megvalósítsa az álmát. 19 évesen vált milliomossá, az akkor 12 milliós nyereményéről nem beszélt nekünk. Arról viszont igen, mihez kezdett az életével. „Élveztem a műsort, mondhatni egy mérföldkő volt az életemben. Minden nehézsége ellenére igyekeztem úgy megélni a mindennapokat a villában, hogy annak minden pillanatát élvezni tudjam. A műsor az egész életemet megváltoztatta, emellett elősegítette azt, hogy azzal foglalkozzak, amivel mindig is szerettem volna. Gyerekkorom óta a filmes világ érdekelt, így a műsor – és az egyetem elvégzése után -, lehetőséget is kaptam az RTL-nél, hogy ott dolgozhassak. Segédszerkesztőként kezdtem, majd szépen haladtam felfelé a ranglétrán, amit a mai napig nagyon köszönök az RTL-nek. Jelenleg az egyik hazai filmgyártó vállalatnál vagyok gyártásvezető, ahol színesebbnél színesebb produkciókban dolgozhatok. Emellett van egy filmes csapatunk, akikkel folyamatosan azon dolgozunk, hogy fejlődjünk és olyan projekteket készítsünk, ami motivál és előre visz. Itt rendezőként tevékenykedem. Ehhez elvégeztem a Werk Akadémia rendezői, illetve annak mesterszakát. Maximalista ember vagyok, így a folyamatos fejlődés számomra az, ami arra késztet, hogy a szakmát még professzionálisabb szintet el tudjam sajátítani” – mesélte Milo, aki arról is vallott, milyen pozitív, illetve negatív élményei vannak a műsorral kapcsolatban. „Talán két negatív dolgot tudnék kiemelni, ami kvázi elég egyértelmű is: az egyik a bezártság, amit elég nehezen viseltem, a másik pedig, hogy távol vagyok a családomtól és a barátaimtól. Nagyon sok pozitív élménnyel gazdagodtam a VV kapcsán, az egyik és talán a legfontosabb, hogy olyan emberekkel ismerkedtem meg, akik a mai napig is szerves részei az életemnek. Itt ismét a szakmára gondolok, természetesen.”

VV Szabolcs, azaz Mészáros Szabolcs volt a Való Világ első nyertese

Bár Szabolcs sokáig fürdőzött a könnyen jött hírnévben, egy idő után megelégelte a reflektorfényt és civil állásba kezdett. 24 évvel a győzelme után nyomozóként dolgozik, de a mai napig jó szívvel emlékszik vissza a műsorra. 

A rendőrségen dolgozom, 13-14 éve. Szükségem van arra, hogy állandó és kiszámítható bevételem legyen – nyilatkozta két évvel ezelőtt a Palikék világa című műsorban. – Nekem egy borzasztó nagy egzisztenciális ugrás volt a Való Világ. Nyertem egy lakást, nyertem 12-szer hatszázezer forintot, mert ugye le kellett adózni, egy kocsit, azt hiszem, két utat.

A botrányhősnő hátat fordított a médiának

Baukó Éva, azaz VV Évi a Való Világ 4. szériája után évekig viselte a botrányhősnő címet a médiába. Egy éve azonban ezt megelégelte és úgy döntött, visszavonul a nyilvánosságtól. Ma már ingatlankereskedőként dolgozik és köszöni szépen, jól megvan a hírnév nélkül. 

Baukó Éva

Baukó Éva (Fotó: Olajos Piroska)

Sokat köszönhetek azoknak a műsoroknak, amikben szerepeltem az elmúlt tizenhárom évben. Felsorolni is nehéz, mennyi lehetőséget kaptam. De akkor is »csak«egy megélhetési celeb voltam, vagyis úgy jöttek a bevételeim, ahogy a kutya kapja a vacsoráját. Vagy igen, vagy nem. Ez az, amire ráuntam és ez az, ami miatt váltottam. Kicsit sem érdekel, miket irkálnak, már persze, ha nem egy kedves hozzászólásról beszélünk, mert azoknak örülök. Már a szemem sem rebben, ha valaki ordenáré stílusban próbál oltogatni. Sőt, ha kedvem van, még válaszolok is ezeknek a szerencsétleneknek. Én tudom, hogy ki vagyok és azt is, hogy merre tart az életem és ez épp elég. Ismert ember vagyok és még biztosan fel-feltűnök majd a képernyőn, ha olyan ajánlatot kapok, ami szórakoztat vagy tetszik. És ismert emberként tudomásul veszem, hogy vannak, akik szeretnek, és vannak, akik gyűlölnek…

A kamera másik oldalát választotta

Nagy Zsolt, azaz VV Leó és VV Ágica szerelmi évődésére mindenki jól emlékszik. Zsolt bár szintén nem tűnt el a kíváncsi szemek elől és olykor, olykor megjelenik pár műsorban, főállásban ő is a kamera másik oldalára áll. Pár évvel ezelőtt alapított saját cégével a Sláger TV, valamint a The Fishing & Hunting csatornának gyárt műsorokat, továbbá dokumentumfilm-és videoklip-készítéssel is foglalkozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top