Sztárok

VV Soma még nem tudja, mit kezdjen a nyereményével

Lassan egy hónap telt el azóta, hogy VV Soma megnyerte a Való Világ Powered by Big Brothert, azóta pedig nagyot fordult vele a világ. Azt még most sem tudja pontosan, hogy mire költi majd a pénzt.

VV Soma azzal, hogy megnyerte a Való Világ Powered by Big Brother játékát, 36 millió forint boldog tulajdonosa lett. Nyereményét elosztva, havonta kapja majd egy évig. Soma a Borsnak elmondta, a játék vége óta leginkább pihen, és edzőterembe jár, és bár sokat gondolkodott, mit kezdjen majd a 36 milliós nyereménnyel, egyelőre még nem találta ki.

VV Soma még nem tudja, mit kezdjen a nyereményével

Soma a lapnak elárulta azt is, hogy amióta kiderült, ő nyerte a játékot, sokan megkörnyékezték a pénz miatt: régi barátok kerültek elő az életében, és mindenki jó tanácsokkal halmozza el. Az biztos, hogy a ValóVilág győztese a nyereményből először egy kanapét vesz majd, és megszerzi a jogosítványt, de tervei között szerepel egy saját lakás is.

“Ismerve magamat, már most tudom, hogy tuti veszek néhány felesleges dolgot. Pélául már rendeltem is magamnak egy videójáték konzolt, mert kiskoromban ez teljesen kimaradt az életemből.” Soma egyébként többek között azt is tervezi, hogy visszamegy korábbi iskolájába, mert szeretne egy szakmát magának.

Olvass még többet a Való Világ Powered by Big Brother győzteséről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top