nlc.hu
Sztárok

A VV legrövidebb kapcsolatai

Ezek voltak a VV-történelem legrövidebb kapcsolatai

Láttunk nagy szerelmeket a ValóVilágban, de a legtöbbnek éppen olyan gyorsan vége lett, mint amilyen hirtelen lángolt fel a szerelem.

A bezártságban sokan érzik, hogy kell egy társ, akivel kibeszélhetik a gondjaikat. Az idei évadban ott van VV Moh és VV Merci, VV Renátó és VV Fru, VV Dani és VV Virág, ahol néhány nap-hét kellett csak ahhoz, hogy már szerelemről beszéljenek, a fiúk ugyan menekülnének, de a távolságot sem képesek tartani. Nem egyedüli eset. A ValóVilág luxusbörtönében egy idő után elkezd hiányozni az érintés, az ölelések, ezért sokan olyan kapcsolatokba futnak bele, amelyeket a kinti életükben nem vállaltak volna be. A ValóVilág történelme során számtalan szerelem szövődött a villában – hogy VV Krisztián és VV Mici kapcsolatát hozzunk fel egy példának –, azonban miután vége lett a játéknak, a legtöbb kapcsolatnak szinte azonnal vége szakadt. 

VV Iza és Krisztián

A ValóVilág 6. szériájának szerelmespárjára különösen igaz volt a se veled, se nélküled kapcsolat. Az egyik pillanatban nyalták-falták egymást, a következőben pedig durván vitatkoztak. Egy ideig a villa falain kívül is tartott a kapcsolatuk, ám Iza még azzal is megvádolta egykori szerelmét, hogy fojtogatta.

vv iza és krisztián

VV Iza és Krisztián (Fotó: RTL Magyarország)

VV Charlotte és Simon

Övék az egyik legkülönösebb villaszerelem, hiszen a legtöbb ember szerint egyáltalán nem illettek össze. Simont csodabogárként tartották számon, míg Charlotte vadmacskaként költözött be a villába. A fiút hamar kizárták, hiszen megsértette a villa szabályait, a kapcsolatuk viszont a való életben is folytatódott. Nem voltak együtt túl sokáig, a távolság legyőzte a szerelmet.

VV Charlotte és Simon (Fotó: RTL Klub)

VV Charlotte és Simon (Fotó: RTL Magyarország)

VV Gigi és Jerzy

Gigi a testvérével, Bécivel költözött be a villába, míg Jerzy egy folyton álmodozó, gátlásos játékos volt. Egy ideig nem is tudta levetkőzni ezeket a gátlásokat, így Gigi még azt is hozzávágta, hogy nem férfias. Egy idő után aztán nem zavarták őket a kamerák, a kapcsolatuk azonban a villán kívül már nem folytatódott.

vv gigi és jerzy

VV Gigi és Jerzy (Fotó: RTL Magyarország)

VV Laci és Edina 

VV Laci és VV Edina a ValóVilág 7. szériájában ismerkedtek meg – eleinte csak kerülgette a srác Edinát, de hamar egy hullámhosszra kerültek. A villán belül többször szakították, ám szerelmük a villa falain kívül is jól alakult egy ideig. Aztán egyszer csak jött a hír, hogy már nincsenek együtt – az okokról nem nyilatkoztak.

vv laci és edina

VV Laci és Edina (Fotó: RTL Klub)

Történésekben az idei VV-ben sincs hiány:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top