nlc.hu
Sztárok

ValóVilág 10 Gábor balhéja

Feléledt a ValóVilág tujája és óriási balhét csinált

Eddig darab-darab alapon ott volt Gábor is a ValóVilágban, most viszont neki köszönhető, hogy felbolydult a villa. Mit gondolsz erről?

Azt nem mondjuk, hogy eseménytelenül telt az a közel három hét, amióta beköltöztek a villába a ValóVilág első játékosai, schlagwortokban néhány szösszenet: 

  • VV Gina félmeztelenül fürdőzött az első esti jacuzzis buliban, majd sérelmezte, hogy ez nem aratott osztatlan sikert
  • VV Digo a kiesése után magyarázkodhatott azért, amit bent csinált
  • VV Dani nem túl hosszú ideig tartotta meg a „nem szexelek a villában” – fogadalmát
  • VV Virág máris szerelmes
  • VV Merci és VV Moh tinédzser románca, vagyis barátsága egy mini romantikus szál a villában
  • Komoly téma is felszínre került, miután  VV Vivi elmondta, hogy megerőszakolták
  • VV Amanda többször összeomlott, miután a villatársai elmondták, hogy nem kedvelik
  • VV Renató és VV Fru kapcsolata is alakulóban
  • VV Bálint, ex-ÉNB sztár fölényes győzelemmel nyert párbajt és azóta önbizalommal telve jár-kel

Róluk van szó, és a képeket megnézve jól látszik, hogy a kiesett Mercédeszen kívül van két ember, akikről nem beszéltünk, ők Robi és Gábor. 

A ValóVilág 10 villalakói

Ők költöztek be a ValóVilág 10 villába

Az előbbi még mindig csak akklimatizálódik, mivel Mercédesz kiesése után, utolsóként költözött össze a villalakókkal. Gábor viszont, aki az első beköltözők között volt, eddig nem sok vizet zavart, lényegében ő volt a Villa tujája, észrevétlenül eltengődött a tömegben, vagy saját szavaival, megfigyelő állásponton volt. Aztán bekattant. Belső(?) sugallatra úgy érezte, hogy az igazság bajnokaként Virágnak és Mercinek elmondja, amit eddig esetleg nem mondtak a szemükbe, és borítékolható volt, hogy egyik lány sem tartja ezt magában. Elindult a ki kinek mit mondott, mit nem mondott, és ha már őszinteség meg igazság, beismerjük: elvesztettük a fonalat. Nem teljesen világos, Moh miért nyugodott meg, miért lett Vivi a „szarkavaró”, Dani mit is akart mondani Gábornak, talán csak az a tuti, hogy Bálint lényegében mindenkinek mindenkiről mondott mindent és most, hogy ez kiderült, megorrolt Gáborra, akit szintén szarkavarónak tartanak, bár elismerte mindenki, hogy nem hazudott. Hát ennyi tömören.

De sok filmnek jó alapot ad az, hogy nem értjük egy ideig, mi zajlik, ki kivel van, most ez van a Villában. A nézőkben is sok kérdést hagyott a tegnap látott jelenet, egyesekben fel is merült, hogy Gáborba vajon mi ütött? Tényleg magától kezdett-e el kavarni az igazság nevében? Tudjuk, hogy az Anikó show-ban még igazi bulibáróként remek alakítást nyújtott, most jófiúként költözött a ValóVilágba. 

Te mit gondolsz VV Gáborról? 

Hogy látod a helyzetet?
Gábornak nagy az igazságérzete és meg akarta védeni a lányokat
Gábor csak elmondta az igazat, ebből lett a balhé, többen megharagudtak rá
Most derült ki, hogy Gábor nem az a csendes, jófiú, amilyennek előadta magát
Gábor felébredt, hogy ideje produkálnia magát
Az egész megszervezett, rászóltak Gáborra a RTL szerkesztők
Szerintem Gábor beépített ember, aki gerjeszti a feszültséget
Gábor és Bálint beépített emberek lehetnek
Created with Survey maker

Itt meg tudod nézni a vitát – vagy az egyik részét –, hátha így többet tudsz. Annyit amúgy elárulunk: Moh valóban azt mondta Bálintnak, hogy Mercit használja, ameddig neki kényelmes. Kár, hogy ezt a jelenetet nem játszották még be a lakóknak, mi örülnénk ennek a fordulatnak. 

mmm

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top