nlc.hu
Sztárok

VV 10 villalakók és az önmegtartóztatás

Ennyit a Villalakók önmegtartóztatásról! Eddig bírták visszafogni magukat

Nagy tervekkel és nagy ígéretekkel költöztek be a ValóVilág 10 lakói. Nem sokáig sikerült visszafogniuk magukat.

Két és fél hete kezdődött a ValóVilág: a beköltözőknek ez elég volt ahhoz, hogy életre szóló barátságokat kössenek, megbonthatatlan szövetségek alakuljanak, vagy éppen szerelmesek legyenek. 

Ott van VV Moh és VV Merci, akik már a beköltözéskor egymásra találtak. Rengeteget beszélgetnek egymással és mindketten elmondták, hogy élvezik egymás közelségét, a nyugi szobában is csak összebújtak, nem történt más semmi.

VV Moh és VV Merci szeretnek összebújni

VV Moh és VV Merci szeretnek összebújni (Fotó: Sajtóklub)

“Annyira jó, hogy van egy ilyen lány, egy ilyen kis plusz löket itt bent. Amikor hozzábújsz, megsimogat, úgy érzed, fontos vagy valakinek “ – mondta Moh, aki tisztában van azzal, hogy Merci nem akar tőle ennél többet, mert a lányra vár kint a barátja, aki miatt visszafogja magát. Tuti, hogy ebbe a szerelmi szálba nem gabalyodunk bele, sok meglepetés ugyanis nem érhet bennünket: vagy kibírják így az együtt töltött hónapokat, vagy valamelyik tovább akar lépni. Az előzetes alapján nem kérdés, hogy merre indul a sztori, de van egy másik pár, akik nagyobb léptekkel haladnak, és már túl is vannak az első együttléten.

VV Daniról és VV Virágról van szó. A 18 éves lány már a bemutatkozó filmjében elmondta, hogy ő bizony nem az a jó kislány, amilyennek látszik, élvezi a férfiak társaságát és két zsánere van: a tetovált, izmos pasik, valamint a negyvenes, pocakos férfiak.

VV Virág a beköltözéskor elmondta: két énje van, az egyik a cuki kislány, a másik a szexi nő

VV Virág elmondta, hogy két énje van: az egyik a cuki kislány, a másik a szexi nő

A beköltözéskor elmondta, a szüleinek is be akarja bizonyítani, hogy ő már felnőtt , felelősségteljes nő, aki tudja, mit akar. Az pedig hamar kiderült, hogy Danit akarja. Hiába figyelmeztették a villalakók a fiút, hogy ne cukkolja  a lányt, mert Virág már most többet érez iránta, nem hallgatott a többiekre. 

A tegnapi buli után Virág szerelmet vallott Daninak: 

VV szerelmi vallomás

Virág szerelmet vallott Daninak

Ennyi nagyjából elég is volt előjátéknak. Dani és Virág kapcsolata a paplan alatt teljesedett ki, amit rögzítettek a kamerák, a jelenet itt megtekinthető.

A bemutatkozó filmjében Dani elmondta, hogy esze ágában sincs a villában szexelni, mert nem ezért költözik be, és hogy megvan a mondat, amivel visszautasítja majd a közeledést: “Ha egy nő szeretne velem bármit csinálni, akkor megmondom neki, hogy anyukád nézi a tévét, mit képzelsz magadról?”

Kisfilmek, ígéretek, tervek, hol van már a beköltözés előtti határozottság? Elég volt néhány nap, és a 22 éves Dani az anyukájának tett összes fogadalmát megszegte. Merci sem tudta megtartani a barátjának tett ígéretét, hogy nem közeledik egy fiúhoz sem. Persze, nem csak Dani és Merci azok, akik más tervekkel érkeztek a Villába. VV Gina már az elején megmondta, hogy ő bulizik majd, de ismeri a határait és úgy akarja tenni, hogy a családja és a barátai is büszkék legyenek rá, majd a beköltözés után néhány órával már félmeztelenül jacuzzizott. VV Fru is konzervatív lányként költözött be, de nem kellett noszogatni, hogy dobja le a melltartóját. Sorolhatnánk még, hogy ki milyen tervekkel lépett be a Villába, de hogy ne legyünk igazságtalanok: vannak, akik jobban tudják tartani magukat, mint például VV Gábor.

ValóVilág 10 első villaszex

A ValóVilág 10 két szereplője, Dani és Virág nem tudták tovább visszafogni magukat

ValóVilágban sok mindent történt már:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top