nlc.hu
Sztárok

VV Renátót megbüntették

Megvolt az első büntetés a villában, VV Renátó vétett a szabályok ellen

VV Fru biztatta Renátót, hogy takarja le a mikroportot...

Zajlanak az események a Való Világ villában, gyakorlatilag kicsivel több, mint egy hét alatt mindenkinek megdőlt az alapsztorija, levetkőzték a gátlásaikat a versenyzők. Megvolt az első szex, számtalan vita, buli, berúgás… És az első szerelembe esés. VV Renátó ugyanis napok óta mondogatja, hogy Fru számára a tökéletes nő, és ezt nem titkolja a többiek előtt sem. Olyannyira odavan érte, hogy amikor a lány azt kérte, takarja le egy kicsit a mikroportot, ezt meg is tette. Természetesen a büntetés sem maradhatott el.

„A Való Világban vannak szabályok, amiket tilos megszegni” – így szólt a villalevél első sora, amelyben elárulták, Renátónak visszavonásig egy speciális mikroportot kell hordani a meglévőn kívül, hogy mindig emlékezzen arra, ilyet nem szabad csinálni. 

A levélben többek között azt is leírták, hogy Fru kérésére történt meg a szabálytalanság, majd másodszor önszántából is letakarta a fodrászként dolgozó, szombathelyi fiatalember. A nézők pedig természetesen a büntetés mellett szavaztak, így most kénytelen bukósisakban létezni Renátó.

vv renátó

VV Renátó súlyos büntetést kapott (Fotó: RTL Klub)

Ez történt eddig a VV10-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top