nlc.hu
Sztárok

VV Vivit megerőszakolták

VV Vivi a villában vallotta be, hogy megerőszakolták – az RTL Klub szakértője is megszólalt

VV Vivi rémisztő történetet osztott meg: elárulta, hogy másfél évvel ezelőtt megerőszakolták.

Sokkoló történetet osztott meg a villában VV Vivi, aki eddig nagyon visszafogottan viselkedett a villában. A lányok azt a feladatot kapták, hogy erotikus táncot kell lejteni a fiúk előtt, amit a fiatal lány nehezen oldott meg, aztán pedig kibukott belőle, hogy miért fél az ilyen szituációktól. Villatársainak elmondta, hogy másfél évvel ezelőtt megerőszakolták, ám sokan nem hittek neki, főleg a lányok kételkedtek a mondandójában.

„Nem arra ment ki ez az egész, hogy hú, VV Vivient megerőszakolták és főcímlap?” – kérdezte VV Fru, aki a történet elejétől kezdve azt hangoztatta, hogy Vivi kitalálta az egészet. Először egyedül Renátó állt ki mellette, majd Dani is csatlakozott. A két fiú nem értette, hogy egy ilyen megrázó történet után miért kell kígyót-békát kiabálni az elsők között beköltöző Vivire, aki teljesen lefagyott attól, hogy sokan nem hittek neki. Az RTL Klub Reggeli műsorában is szó volt az esetről, egy szakértő pedig nyilatkozott is a témában.

,,Tulajdonképpen végig a tipikus élethelyzetet láttuk. Kezdve ott, hogy öt nő ül egy beszélgetésben, és ötből egy szexuális erőszak áldozata volt”

– kezdte Mérő Vera, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene elnevezésű Facebook-oldal kezelője. „Az meglepett, hogy nem akadt nő, aki hitt neki, igazából csak a fiúk hittek neki, az egyébként nagyon üdítő volt. (…) Egy erősebb koncentrátumát láttuk az igazságos világba vetett hitnek, ami azt jelenti, hogy az ember szereti azt hinni, ha helyesen viselkedik, ha nem felelőtlen, ha nem csinál butaságot, akkor azzal megóvhatja magát attól, hogy ilyesmi történjen vele” – mondta a szakértő, aki szerint igazak Vivi állításai. 

„Az is tipikus volt, hogy Vivi önmagát hibáztatta végig az adásban. Az is tipikus, hogy miután nem hittek neki, egy általános szégyenérzetbe burkolózott, és lefagyott ettől. Az sem volt meglepő, hogy helyenként ellentmondásokba került, hogy a története zavaros volt, főleg, hogy először beszélt erről a dologról. Semmi meglepő nincs abban, hogy nem tudta ezt kiforrott előadásmóddal előadni” – árulta el Mérő Vera, aki szerint ez az áldozathibáztatás tipikus esete.

Ha segítségre van szükséged:

NANE SEGÉLYVONAL

Nők és gyerekek elleni erőszak áldozatainak és segítőiknek

06 80 505 101

hétfő, kedd, csütörtök és péntek 18-22 és szerda 12-14 óra között

PATENT EGYESÜLET

A jogsegély elérhető telefonon szerdánként 16 és 18 óra között és csütörtökönként 10 és 12 óra között a 06 70 220 2505 mobilszámon, illetve e-mailen a jog@patent.org.hu címen folyamatosan.

 

Ez történt még a VV10 villában:

vv vivi

VV Vivi (Fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top