nlc.hu
Sztárok

VV Gina, VV Renátó és VV Vivi a VV10 lakói

Még három Való Világ 10 lakó mutatkozott be

Hamarosan indul a Való Világ, amelynek az idei lesz a jubileumi, 10. évada és most már hét beköltözőt ismerhetünk.

Üdítő változatosság, hogy a Való Világ idei jelentkezőinek többsége sikerrel ugrotta meg azokat a kérdéseket, mi Petőfi Sándor eredeti neve, kinek a festménye a Mona Lisa, hányadik bolygó a Naptól a Föld  és hány megyéje van Magyarországnak. Tegnap pedig megismerhettünk négy embert azok közül, akik szombaton este a megújult VV villába költöznek. 

Puskás Peti bemutatta a VV10 villáját

Puskás Peti bemutatta a VV10 villáját

„Nagyon fontos, hogy a villába biztosan csak egészséges játékosok költözzenek” – mondta el Kolosi Péter a Való Világ új részeire utalva.

„A beköltözők már egy hete karanténban vannak, ez idő alatt természetesen tesztelték őket és a beköltözés előtt még egyszer tesztelni fogják. Utána – a kiesésükig – Magyarország legbiztonságosabb helyén lesznek, így minden okunk megvan bízni abban, hogy a Való Világ 10. lesz a magyar televíziós piac legstabilabb élő műsora.”

Ők a VV10 első beköltözői:

VV Merci a Való Világ 10 villalakója
Megnézem
Összes kép (7)

Amanda, Merci, Moh és Gábor bemutatkozása után most jöjjön újabb három villalakó, akik rövid videóban mondják el, mire számíthatnak a nézők. 

A korábbi szériák után most újabb VV Vivi nevű játékos költözik a villába.

VV Gina az elsők között lesz, akik birtokba vehetik a VV Villát:

Már volt egy ismert valóságshow-hős Renátó, most itt van VV Renátó is, akinek nagy tervei vannak a nyereménnyel. 

A Való Világ 10 hamarosan indul: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top