nlc.hu
TV-sztárok

Részletek a Való Világ 10-ről

Minden eddigitől eltérő lesz a Való Világ 10.

Új szabályokkal érkezik a Való Világ 10.

Már elkezdődött a jelentkezés a Való Világ legújabb évadába, ami nemcsak a 36 milliós főnyereménnyel különbözik az eddigiektől, hanem pár új szabályban is – írja a Blikk.

Indul a Való Világ 10

Új szabályokkal indul a a való Világ 10. Fotó: RTL2 Sajtóklub /smagpix

“A stáb tagjainak a meghallgatások és a munkavégzés megkezdésekor minden nap hőmérsékletmérésen kell átesniük, fertőtleníteniük kell, maszkot kell viselniük és tartaniuk az előírt távolságot. Ez vonatkozik a castingra érkezőkre is. A villa teljes fertőtlenítése és takarítása szintén alapvető lesz majd a későbbiekben. A villába kerülő tárgyak, használati eszközök és élelmiszerek is fertőtlenítésre kerülnek….Eddig sem volt titok, hogy a Való Világ játékosai különösen szigorú egészségügyi és pszichológia vizsgálaton esnek át és csak akkor költözhetnek be a villába, ha ezen maradéktalanul megfelelnek. Tehát mindenre kiterjedő a felmérés. Ez a vizsgálatsorozat most kiegészül a koronavírus teszttel” – közölte az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága. 

Ha még olvasnál a Való Világról: 

(Nyitó kép: RTL2 Sajtóklub / smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top