nlc.hu
Sztárok

VV Fru beleszeretett Renátóba

VV Renátó elérte a célját: Fru a karjaiban találta meg a boldogságot

Erre gyakorlatilag senki nem számított: Fru mégis érez valamit Renátó iránt.

VV Renátó a beköltözéskor még Ginával kavart, ám hamar kiderült, hogy a románcból nem lesz hosszú távú kapcsolat. Ahogy megérkezett a villába Fru, a szombathelyi fodrásznak egyből felcsillant a szeme, pár nappal később pedig megérett benne, hogy nem csak külsőre jön be neki a lány, hanem a belső tulajdonságai is megfogták. Bár eddig úgy tűnt, a szerelem csak egyoldalú, Fru nagyot váltott: bevallotta, hogy mindig is olyan pasit keresett, mint Renátó.

„Biztos, hogy nem fogom megtalálni azt, aki nekem jó, és megfelel minden téren. És így bejöttem ide, és itt van” – mondta a Renátó karjai között boldogságra találó Fru. 

Korábban egyébként vita is volt abból, hogy Bálint kifejtette, neki eléggé bejön Fru, főleg azért – mint mondta –, mert nincs narancsbőre. Ezt meghallotta Renátó, aki ezért nekiment, mondván, mindenki nagyon jól tudja, hogy mit érez a lány iránt, és ezen nem akar osztozni. Bálint ekkor azt mondta, amit eddig egyébként egészen eddig mindenki gondolt, hogy ez a szerelem egyoldalú, és nehogy már azért ne lehessen kezdeményezni valakinél, mert Renátó szerelmes belé. Nos, úgy látszik, ez az elmélet megdőlt, és hamarosan kimondja Renátó és Fru, hogy egy párt alkotnak.

vv fru és vv renátó

VV Fru beleszeretett Renátóba? (Fotó: RTLII)

Ez történt eddig a ValóVilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top