nlc.hu
Sztárok

Meglepő fordulat a VV-ben

Meglepő fordulat: VV Bálint lemondott a védettségéről, párbajozni akar

VV Bálint egy elég meglepő döntést hozott, ami még végzetes is lehet számára.

Forrnak az indulatok a Való Világ-villában: gyakorlatilag nem telik el úgy nap, hogy ne legyen vitától hangos a luxusbörtön. Az elmúlt napok történései alapján megállapíthatjuk, hogy VV Bálint az, aki minden vitában részt vesz. Ez főként azért van, mert múlt hét elején Gábor alaposan megkavarta a szálakat, össze is veszett az egykori Éjjel-nappal Budapest-szereplővel. Szombaton Gábort választották ki a villalakók, aki mindenáron szeretné kivinni Bálintot, ám eddig a védettség miatt nem volt rá lehetősége. Aztán meglepő fordulat következett…

VV Gábor, Dani és Virág vitatkoztak, amikor kiment Bálint, és közölte, hogy le fog mondani a lila kendőről. „Sokat gondolkoztam tegnap este óta, és már érett bennem ez a gondolat. Szeretnék lemondani a lila kendőről, és nagyon bízom benne, hogy Gábor engem fog kivinni párbajozni. Egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy valaki ekkorát változzon, hogy valaki eddig el tudja titkolni a valódi személyiségét, hogy milyen ember ő valójában” – mondta Bálint, majd ott hagyta a lila kendőt a riportszobában.

vv bálint

VV Bálint (Fotó: RTLII)

Ez történt még a villában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top