nlc.hu
Sztárok

VV Virág édesanyja mesél

VV Virág édesanyja a Villában történtekről: „Egy szülőnek nem egy Dani-típus a vágya, de nem ismerjük őt, nem szeretnénk ítélkezni”

Amióta Virág beköltözött a ValóVilág Villába, zajlanak körülötte az események. Most az édesanyja mondja el a véleményét a látottakról.

Virág volt az első VV10pbBB beköltöző, aki elmondta, hogy ő nem barátkozni jött be, hanem nyerni és szerinte ez a nagy összhang a villalakók között valójában nem tartható fenn hosszú távon. Igaza volt.

Ki kevesebbet, ki többet tett hozzá ahhoz a balhéhoz, ami napok óta tart a villában. Nehéz elképzelni, mit élnek át és mit éreznek a villalakók, akik hetek óta a külvilágtól elzártan élnek, azt sem tudják néha, mennyi az idő, vagy milyen nap van. Közben pedig ott vannak a ValóVilág szereplők családtagjai, barátai, és nekik is van véleményük. Most Virág édesanyja mondja el, mit gondol a lánya viselkedéséről. 

Hogyan jellemeznéd a kapcsolatotokat Virággal?

Nagyon-nagyon jó barátnők vagyunk, több, mint egy anya-lánya kapcsolat, ez inkább egy őszinte barátság. Persze, voltak füllentései, de melyik fiatalnak nincsenek? Viszont sosem volt hazudós. Annyira sok mindent adott a mi életünkbe ez a pici lány, vidám és szerethető személyiség, rengeteg jó tulajdonsággal. Nem olyan, mint mondjuk tizenhat évesen, de ez az össze többi kamaszra igaz, ahogy az is, hogy 22-24 évesen már nem ez a Virág lesz, mint most. De mindig úgy vagyok vele, hogy jó, ha neked bele kell esned a gödörbe, essél bele, és legalább megtapasztalod a bőrödön.

ValóVilág 10 villalakója, Virág, aki a beköltözése után sokaknál kihúzta a gyufát (Fotó: Sajtóklub)

ValóVilág 10 villalakója, Virág, aki a beköltözése után sokaknál kihúzta a gyufát (Fotó: Sajtóklub)

A pasis ügyeit is megbeszélitek?

Meg szoktuk beszélni, rendszeresen megmutatja fotón, kivel randizik. A fiúk terén egyébként nem igazán volt rossz tapasztalatunk. Persze volt, hogy alakult valami, akitől óva intettük, aztán megbánta és mondta, hogy igazatok volt. Ahogy mondtam, igazán rossz tapasztalatom nem volt, de nem sűrűn hozott haza valakit bemutatni.

Milyen a viszonya Virágnak a bátyjával?

Hat év korkülönbség van a bátyja és közte. Két különböző személyiség. Virág inkább az apja, a bátyja inkább én vagyok. Nincsenek annyira összenőve, de szeretik egymást, ha valamelyiknek szüksége van a másikra, ott vannak egymásnak.

Szerinted mi volt számára a legmeghatározóbb élmény eddigi élete során?

Először tizenegy évesen volt távol tőlünk, ráadásul több mint egy hónapot, telefonon is alig tudtunk beszélni. Mindenféle országból jöttek a gyerekek, és oroszul tanultak be egy musicalt Keszthelyen, amit aztán előadtak szerte Európában. Szerintem ez életének az egyik meghatározó élménye volt.

Amit a fejébe vesz, azt tűzön-vízen keresztül viszi?

Volt egy időszaka nagyjából tizenöt éves korában, amikor teljesen ráállt az egészséges életmódra, és olyankor napi három edzésre járt, de úgy gondoltuk, sok lesz, az egészsége fontosabb. Az az időszak arról szólt, hogy nagyon sokat főzött magának, kiszálkásodott, izmos volt. Mindig meg akarta mutatni magát, mindig meg akarja mutatni, mit tud. Nyolcéves korában kezdett énekelni, sokszor fellépett itt Pakson, városi rendezvényeken, falunapokon, jótékonysági fesztiválokon. Az országban is sok helyen fellépett énekversenyeken, sőt, még az X-Faktor castingjára is elmentünk vele. Sikeres lett, különdíjas lett, nagyon sok helyre hívták, szépségversenyre is. Nagyon ment neki, nagyon lefoglalta a mindennapjait. Hangképzést tanult, zongorázott nyolc évig, úszni járt. Annyira sokrétű, annyira sok mindenbe belekóstolt, és minden ment neki. Tizenöt évesen futóversenyen indult, megnyerte az abszolút női kategóriát, és a korosztályában is nyert. Nagyon meglepett mindenkit, hogy milyen szívós. Amit a fejébe vesz, abban a maximumot nyújtja.

Ezek szerint korábban is vonzotta már a szereplés. Hogy kezdődött mindez?

Kicsi korától mindig is érdekelte a zene és a szereplés. Nagyjából két és fél éve kezdte ezt az influenszerkedést. Naponta fotózott, videózott, egy idő után aztán cégek keresték fel, hogy termékeket mutasson be. Egyre több követője lett, egyre több megkeresést kapott, egyre jobban ez töltötte ki a szabadidejét. Aztán amikor volt valami forgatás vagy casting Budapesten, mindig elment rá. Szeretett ilyesmikre járni. Megtetszett neki a pesti élet, meg akarta mutatni, hogy meg tud állni a saját lábán. Paks egy élhető kisváros, de a Virághoz hasonló fiatalnak nem sok lehetőséget tartogat. A fővárosban minden van, persze, hogy ez vonzza a fiatalokat, úgyhogy Virág nyáron felköltözött, ott kezdte az utolsó évet a középiskolában. Azt mondta, ha törik, ha szakad, Budapestre költözik, és büszkék leszünk rá. Egyébként tizenhat éves koráig kifejezetten egy tünemény volt, kitűnő tanuló, kitalálta és felépítette, hogy mit szeretne az életével kezdeni, voltak tervei. A haverokkal bulizás persze ment, de abban is volt, hogy szünetet tartott, mert azt mondta, hogy ebből most kicsit elég. Olyankor itthon tévéztünk, és nagyon sokat edzettünk együtt.

Virág nagyon keménynek látszik. Vagy ez csak a látszat?

Nagyon mély érzésű lány. Kívülről kemény, vad, megkeményítette a sok csalódás, de nagyon össze tud törni. Nagyon bántani tudja az igazságtalanság. Támadni és veszekedni nem szeret, inkább látszólag elengedi, de bántja és sokáig hordja. A játékban a hashtages feladatnál például látszott mennyire megviseli belül, de Virág nagyon megedződött. Mindig úgy hozta a sors, hogy volt valaki, akinek nem volt szimpatikus, aki kikezdte őt, Nagyszájú, nagyon nem szereti a kritikát, de megmondja a frankót, Nagyon őszinte, nagyon jóságos, nagyon jószívű lány. Az időseket imádja, tiszteli, szokott menni a paksi nyugdíjas otthonba énekelni. Az LMBTQ emberekkel is nagyon megérti magát, megtalálja a közös hangot, nem ítélkezik. Szociálisan is nagyon érzékeny. Amikor 12-14 éves korában minden szombaton jártunk fel Budapestre a zeneiskolába, volt egy hajléktalan bácsi a villamosmegállóban. Mindig meg kellett állnunk, és Virág az ő kis aprójából mindig adott neki. Akkor volt nyugodt, akkor tudtunk továbbmenni, ha adhatott egy kis pénzt a bácsinak. Ő valóban ilyen. Nagyon szereti az állatokat is. Volt egy Dani nevű kutyája, egy labrador, ő Virág nagyszüleinél lakott. Nagypapája halála után eladtuk a házat, de mi nem tudtuk befogadni, és menhelyre semmiképpen sem akartuk vinni. A megoldás végül az lett, hogy a ház új tulajdonosa befogadta, megtartotta, és nagyon örült neki. Így ő most ott él, sokszor meglátogatjuk. Virág egyébként is nagyon szereti az állatokat, Nálunk lakik a nyuszija, II. Ilonka. Az első nyulát, I. Ilonkát 13 évesen kapta, mert lakásban lakunk, így nem akartunk kutyát tartani. Májusban halt meg. Virág nagyon szerette, együtt aludtak, jó barátok voltak. Nagyon kiborult, amikor meghalt, ráadásul nagyon szerencsétlen körülmények között közölte az állatorvos. Napokig zokogott, nagy trauma volt ez Virágnak.

Virág és Dani kapcsolata nem érte meglepetésként a lány édesanyját (Fotó: Sajtklub)

Virág és Dani kapcsolata nem érte meglepetésként a lány édesanyját (Fotó: Sajtklub)

Lány vagy fiú barátai vannak, voltak inkább?

Mindig inkább fiúkkal barátkozott, mint lányokkal, mert sok csalódás érte, sokszor kikezdték őt a környezetében lévő lányok. A Villában is inkább a fiúkkal van jóban, az ő társaságukat keresi. Virág azt szokta mondani erre, hogy a fiúk őszintébbek. El tud velük ökörködni, jól elvan velük. A lányokkal sok barátsága futott zátonyra. Szerelem terén már nem ennyire óvatos. Nagyon tud szeretni, de amikor csalódik, az egy ideig nagyon megviseli. Viszont amilyen hamar bele tud szeretni valakibe, annyira gyorsan ki is tud szeretni belőle. Nagyon szeret nevetni, és hamar szerelembe esik. Szereti, ha szeretik, ettől egy kicsit naiv is.

Mit gondolsz VV Danival való kapcsolatáról?

Bánt, hogy Dani néha olyan csúnyán beszél vele, de Virág barátai között is megszokott, hogy ilyeneket beszólnak egymásnak, ő ezt nem veszi fel, inkább szórakoztatja, mert nem bántó szándékkal mondják. Mindenkinek, mint a Daninak is, van egy másik oldala, de Virág rettentően naivvá válik, ha szeret valakit. Amit mond a másik, az van, Virág ilyenkor teljesen elveszti önmagát. Egyébkén amikor megláttam VV Danit, mondtam is a férjemnek, hogy biztosan bejön neki majd ez a srác, mert az ilyen nagydumás srácok a zsánere. Virág nagyon szereti a belevaló, rosszfiú típust, az olyanokat, akik mellett jókat lehet nevetni.

VV Danin kívül szerinted van más fiú a Villában, aki tetszik vagy tetszhet Virágnak?

Érdekes, hogy Dani így megfogta, mert Bálint is pont a zsánere. Ha előbb költözik be Bálint, mint Dani, akkor minden máshogy alakul. Bálint tud rá hatni, és szimpatikus. Vicces és jó fej, nem annyira tökéletlen, mint a Dani. Egyébként azt látom, hogy Virág Bálinttal is megtalálja a közös hangot, és ez kölcsönös, legalábbis én első perctől ezt látom. Bálinttól rengeteget tanul, és ő talán vissza tudná rántani a Földre. Egy szülőnek nem egy Dani-típus a vágya, de nem ismerjük őt, nem szeretnénk ítélkezni. Virágnak volt egy hasonló fiúja korábban, nem igazán kedveltük, de mindig elfogadjuk a lányunk döntését. Viszont én mindig azt mondom neki, hogy Virág, tartsd már magad annyira nőnek, hogy ezt ne engedd meg. Adja meg a tiszteletet neked, szavakban is.

Zajlik az élet a VV10 villában: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top