nlc.hu
Sztárok

VV Gina barátnője

Megszólalt a ValóVilág10 legbevállalósabb szereplőjének barátnője

VV Gina és Zsanett tíz éve ismerik egymást, a legjobb barátnők. Nagyon sok időt töltenek együtt, mindig tudnak arról, hogy mi történik a másikkal.

Zsanett az nlc.hu-nak beszélt arról, mit gondol barátnője villantásáról, és hogy szerinte Gina kiben fogja megtalálni bizalmasát a ValóVilág10 powered by Big Brother villájában.

„Az első este kicsit erős volt, egyébként nem csinál ilyet, én ezt betudom a buli és a beköltözés hevének. Azóta azt látom, mintha kicsit visszahúzódott volna, mintha keresné a helyét. Nem tudja, hogy kiben bízhat, de szerintem a Mercédesszel jól ki fognak jönni. Gina most megfigyel, nem akarja elsietni, hogy rögtön jó viszonyba kerül valakivel, és aztán csalódik. Ilyen téren az életben is megfontolt csaj. Egyszerűen belelát az emberekbe. Megfigyel, csendben van, és kivár, de szerintem nem fog taktikázni, végig magát adja majd.”

VV Gináról vallott barátnője

Fotó: RTL Sajtóklub

A játékosoknak a Villában sokszor nehéz felmérniük a valódi erőviszonyokat, de Zsanett szerint Gina az erős játékosok közé sorolható.

„Azt látom, hogy erős játékos, és még erősebb lesz, ha végre megtalálja majd azt az embert, akin látja, hogy stabilan mellette van.”

Felvetődik a kérdés, hogy ha Gina biztosra akar menni, hogy kit enged magához közel, tudatosan marad-e ki a villalakók között alakuló románcokból.

„Ha neki bejönne valaki, akkor kimutatta volna. Nem egy visszahúzódó típus ilyen téren” – vélekedik Zsanett.

Ez a való(s) világ:

(Nyitó kép: RTL Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top