nlc.hu
Sztárok

VV Merci és VV Moh kapcsolatáról

Kiderült, mi a kinti ismerősök véleménye VV Merci és VV Moh kapcsolatáról

Már a Villában is gyakori kérdés, vajon VV Merci sokat emlegetett barátja, mit gondol a lány és VV Moh kapcsolatáról.

Bármi is alakul közöttük, VV Merci és VV Moh már az első találkozásuk óta kacérkodnak egymással. Igaz, az esztergomi lány már a beköltözésükkor elmondta, hogy bár hivatalosan nem járnak, de várja majd egy fiú idekint. Azóta sok minden történt a Villában, adásról adásra szem- és fültanúi lehettünk kapcsolatuk alakulásának – amit ők rendre barátságként aposztrofálnak. Az nlc.hu megkérdezte Merci barátnőjét, Nagy Ramónát, hogy miként látja barátnője kapcsolatát Moh-val, és azt is megkérdeztük, mit gondol arról, hogy VV Merci egy éppen alakuló kapcsolatot szüneteltetve költözött be, most viszont látszólag társra talált a Villában.

Merci és Moh kapcsolata a ValóVilág 10 Villában

Merci és Moh kapcsolata a ValóVilág 10 Villában

Ám előtte, hogy tisztábban lássuk kettejük viszonyát, röviden összefoglaljuk hogyan is alakult a Villában VV Merci és VV Moh kapcsolata.

A két fiatal egyszerre költözött be a ValóVilág10 powered by Big Brother luxusbörtönébe, a második Összefoglalóban pedig Moh az interjúban már arról beszélt, hogy tetszik neki a fiatal asztalos lány, és Merci is úgy vélekedett, hogy bármi lehet még közöttük, bár látszólag nem bátorította a fiút. Sőt, ellenkezőleg! Éppen hogy azt kérte, tartsanak egy kis távolságot. Távolságtartás ide vagy oda, másnap azért igencsak rosszul esett Mercinek, hogy Moh nem kínálta meg külön reggelivel. De nem sokáig haragudott, este már együtt táncoltak, és fürdőzött Moh udvarlásában. Aztán nem sokkal később a randijuk is igencsak jól sikerült, aminek folytatása is lett.

Ekkor már villatársaiknak is feltűnt, hogy milyen jó párost alkotnak ők ketten, és Bálint kérdőre is vonta a fiatalokat. Merci azzal védekezett, hogy csak barátok, és a kinti pasija nem fog rá haragudni, amíg nem csalja meg, Moh pedig kivágta magát Bálint előtt. Mindezt Merci barátnője, Ramóna, nem nézte jó szemmel:

„Nem voltam megelégedve Moh viselkedésével. Szerintem az a kijelentés durva volt, hogy Mercit bármikor előveheti, amikor akarja. Oké, nyilván ezt úgy fogalmazta meg a Bálintnak, ahogy arra abban a szituációban szükség volt, és jól kivágta magát, de nálam ez egy rossz pont volt.”

Hiába a villatársak véleménye, a konfliktusok és a tagadás, Ramónának szemmel látható, ahogy a két fiatal egymásra talált:

„Mercit nyilván érzelmek fűzik Moh-hoz, alakul valami közöttük, de én nem mondanám azt, hogy szerelmes belé, inkább úgy fogalmaznék, hogy kötődik hozzá. A magam részéről reménykedem benne, hogy ha a Villában nem is, a való életben lesz valami komolyabb kettejük között. Moh egy szimpatikus srác, és látom, hogy a barátnőm boldog mellette. Látom, ahogy mosolyog és ahogy néz rá.”

Ahogy Ramóna fogalmaz, Merci és Villán kívüli udvarlója azért nem jöttek össze, mert úgy voltak vele, ha nem alakul semmi a Villában Mercinek, akkor a fiú megvárja, de ha Merci mégis rátalál valakire, akkor nem folytatják az együtt megkezdett útjukat.

„Én úgy tudom, hogy a srác már nem nézi a műsort, neki ez már sok. Ha kijön, lehet, kérdőre fogja vonni Mercit, megbeszélik, de nem hiszem, hogy ennek a dolognak már lesz bármilyen folytatása, nem hiszem, hogy a történtek után érdekli őt a dolog, szerintem igyekszik mielőbb elengedni. Hiszen ha belegondolok az ő helyzetébe, nekem is rosszul esett volna. Alakul valami, kötődni kezdek valakihez, aztán ezt látom a tévében. Szerintem Merciben nem voltak olyan mély érzések iránta, hiszen ha lettek volna, nem bírt volna így összegabalyodni Moh-val.”

Hogy miképp alakul a villalakók kapcsolata, az kiderül minden nap a ValóVilág10 powered by Big Brotherből az RTLII-n!

ValóVilág 10 villalakóiról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top