nlc.hu
Sztárok

VV Digo klipet adott ki

VV Digo meglovagolta az 5 perc hírnevet, kiadott egy videoklipet

VV Digo úgy érezte, most, hogy híres lett, ki is dobja a klipjét.

VV Digo nagy reményekkel ment be a ValóVilágba, azonban hamar letörték a szarvát. Az alatt a pár nap alatt, amit bent töltött, a villa hangjának gondolták többen is, éppen ezért gyakorlatilag mindenkit meglepett, hogy Bálint kivitte párbajozni, majd kint is hagyta. A félig olasz villalakó azonban ebből az öt perc hírnévből is profitált, hiszen kiadta az első videoklipjét, aminek nem is olyan rossz a nézettsége.

A vélemények megoszlanak, sokaknak tetszik a klip, azonban többen kritizálják a szöveget, miszerint nagyon klisés rímeket tartalmaz. Nem Digo volt az első villalakó, aki zenei karrierbe kezdett a villalét után. Először VV Béci, azaz Young G próbálta ki magát rapperként, neki be is jött, sok számot adott már ki, és rengeteg fellépése van. VV Cristofel is próbálkozott, ám az ő számai nem nyerték el a közönség tetszését, így gyorsan vége is lett a zenei karrierjének. 

Digo egyébként megcsalta a barátnőjét a villában, akiről nem is nagyon beszélt, ám többen úgy tudják, újra összejöttek, pedig erre nem sok esélyt láttunk, amikor kiesett a játékból.

vv digo

VV Digo a VV10 első kiesője (Fotó: RTLII)

Ez történt még a ValóVilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top