nlc.hu
Sztárok

VV Fru édeanyja a ValóVilágos szereplésről

VV Fru édesanyja nem magyarázkodik a lánya szereplése miatt

A lányok kedvelik, a fiúk egyre jobban érdeklődnek VV Fru iránt, aki még a beköltözés előtt megfogadta, hogy nem kerül intim helyzetbe a Villában. Fru édesanyja elmondta, mit gondol a lánya a szerepléséről.

Milyen gyerek volt VV Fru és milyen a kapcsolatotok?

Fru egy eléggé makacs kislány, és gyerekként eléggé eleven volt. Mindig ment a saját feje, gondolatai után, de szófogadó volt, évekig versenyszerűen sportolt, nem szereti lógatni a lábát. Fiatal felnőttként bármilyen dolgot csinált, kikérte a véleményem. Aztán ahogyan nőtt, nem tipikus anya-lánya, hanem baráti kapcsolat lett közöttünk. Bármi történt az életében, az volt mindig az első, hogy velem megosztotta.

Milyen kapcsolatban vagytok?

Annyira szimbiózisban vagyunk, hogy ha csak ránézek, azonnal tudom, hogy mi a gondja, vagy éppen, hogy mitől boldog. Mindig mindent meg tudtunk beszélni, de meg sem kellett, mert ahogy ránéztem, már tudtam. Ha például kérdez valamit, már válaszolnom sem kell, mert már tudja is a választ. Biztos van másnál is ilyen, de nagyon szoros kötelék van közöttünk, nagyon egy hullámhosszon vagyunk.

Milyen a viszonya a nála 19 évvel fiatalabb húgával? Igaz az, hogy „rajta gyakorolja a gyereknevelést”?

Nagyon! Hozza-viszi magával, ahová csak lehet, kivéve munkába. Együtt is alszanak, nagyon imádják egymást.

Igaz, hogy VV Fru a beköltözése előtt megfogadta neked, hogy nem fog csókolózni senkivel?

Nemcsak azt, hogy nem fog csókolózni, hanem semmiféle szexuális kapcsolata nem lesz senkivel. De azt is megbeszéltük, hogy nem is vetkőzik le nyilvánosan. Azért ország-világ ne lássa még a melleit se…

Viszont a 11. részben az egyik feladat során, amikor sziluettes táncot kellett lejteni a fiúknak egy paraván mögött, megvált a melltartójától. Mit szóltál hozzá?

Nem tudom, mit mondhatnék. Nem ítélem el, nincs semmi harag bennem vagy rossz véleményem erről. Igazából nincs is véleményem. Így döntött, én elfogadom, és természetesen mellette állok. A különböző közösségi médiás oldalakon, csoportokban azonnal támadni kezdték, ahogy a környezetemben is érkezett olyan visszajelzés, hogy „de hát a Fru levette”…, hát levette. Úgy döntött, hogy leveszi, ennyi.

A műsorban elmondta, hogy ha nincs a paraván, nem veszi le.

Ha mi megbeszélünk valamit, ő mindig tartja magát ahhoz. Ha nincs paraván, oké, nem vette volna le, de tudja, hogy 39 kamera figyeli minden mozdulatukat napi 24 órán keresztül. Viszont okos lány, valamiért levette, és ezt ő tudja. De hangsúlyozom, nem neheztelek rá emiatt, megbízom a lányom döntésében. Nem vagyok csalódott, nem ítélem el, és ahogy mondtam, elfogadom a döntését, és 100%-ig mellette állok mindenben. Most már egy hónapja vagyunk külön úgy, hogy azóta nem beszélhettünk, és nem tudom, hogy mit gondol, viszont a bezártság sem tudom, hogy mit vált ki belőle. Bízom abban, hogy az ígéretét, hogy semmilyen szexuális kapcsolatot nem létesít senkivel a Villában, betartja.

Mindig így állsz hozzá? Elfogadod a döntéseit?

Hétköznapi körülmények között mindig meg tudjuk beszélni a dolgokat. Most nincs erre lehetőség. Amikor történt valami, vagy például megismerkedett valakivel, azt mindig elmondta nekem, megbeszéltük, legyen szó bármiről. Mindig igyekeztem a helyes irányba terelni.

A ValóVilág10 powered by Big Brotherbe való jelentkezéséről mit gondolsz?

Őszintén szólva először nem örültem neki, féltettem őt. Viszont ő úgy volt ezzel, hogy ha megadatott neki ez a lehetőség, akkor él vele és megpróbálja. Igyekezett észérvekkel meggyőzni. Megbeszéltük, és úgy gondoltam, hogy próbálja meg, aztán lesz, ami lesz.

VV Fru nem fél a konfliktusoktól (Fotó: Sajtóklub)

VV Fru nem fél a konfliktusoktól (Fotó: Sajtóklub)

Mit gondolsz VV Renátóról?

Az első gondolatom az volt, hogy köztük úgy sem lesz semmi, de egyébként Renátót bírom, aranyos fiú. Az, hogy ennyire ajnározza, biztos nagyon imponál Frunak. Ha a fiú elég kitartó, márpedig nem hiszem, hogy Renátó feladja, akkor az udvarlása idővel még jobban fog tetszeni Frunak. De ez csak az én véleményem, mert látjuk, hogy a ValóVilágban napról-napra változhat a játékosok közötti dinamika. Viszont nem hiszem, hogy komolyabb dolog alakulhatna közöttük. Fru nem szereti a mackósabb fiúkat, az izmos srácokat szereti, tehát nem hazudott, ezt megmondta Renátónak is.

Téma már a családalapítás Fru életében?

Hol így gondolja, hol úgy, ez változó. A húgát imádja, és van egy barátnője, akinek most féléves a kisbabája. Lehet, hogy a felelősséget nem akarja vállalni még, nem akarja lekötni magát, de hát van is még erre ideje bőven. Hogy ha megtalálná a nagy szerelmét, akkor lehet, hogy már téma lenne a gyermekvállalás, vagy akár már anya lenne.

ValóVilág villalakóiról :

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top