nlc.hu
Sztárok

Való Világ 10 casting

Jól lejáratta magát a VV10 castingján a srác, aki szerint az Aranybulla az Aranyhulla

Hamarosan kezdetét veszi a Való Világ 10, aminek a castingja már nagyban folyik – ebbe engedett betekintést a csatorna.

Pásztor Erzsi a Szomszédokból ismert Janka néni bőrébe bújva promózza a Való Világ 10-et, amire idén is hatalmas volt az érdeklődés. Igaz, a 2020-as szereplőválogatás teljesen más volt, mint az eddigiek, hiszen a koronavírus miatt testhőt is kellett mérni, és folyamatosan vizsgálni kell a jelentkezőket. „A villa teljes fertőtlenítése és takarítása szintén alapvető lesz majd a későbbiekben. A villába kerülő tárgyak, használati eszközök és élelmiszerek is fertőtlenítésre kerülnek…” – árulta el korábban a csatorna a közleményében. Egy kis betekintést engedtek arról, mi is folyik most a „színfalak” mögött.

Bár nem egy műveltségi vetélkedőre készülnek, feltettek pár alapvető kérdést a jelentkezőknek, amelyeket egyébként egészen ügyesen meg is válaszoltak. A szerkesztők Petőfi születési nevére, a Mona Lisa készítőjére és Magyarország ismeretére is rákérdeztek, a szereplők pedig tudtak válaszolni. Kivéve egy srácot, aki szerint a Föld a naptól számított hatodik bolygó, és az Aranybullára azt hitte, hogy Aranyhulla. Ő az ország megyéinek számát sem tudta, és arra is rosszul felelt, hogy vajon hány gramm egy kilogramm.

Jól lejáratta magát a VV10 castingján a srác, aki szerint az Aranybulla az Aranyhulla

VV-történelem: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top