nlc.hu
Sztárok

VV Renátó fenyegetése

VV Renátó megfenyegette a bulizó villalakókat: „Fogtok ti még sírni!”

VV Renátót nagyon megviselte Gábor kiesése, magába fordult.

A villalakók fele örült, a többi pedig elszomorodott, amikor Bálint visszatért a luxusbörtönbe. Pár perccel a belépése után kiderült, hogy elég nagy arányú győzelmet aratott, ami elgondolkodtatta VV Renátót. A srác annyira meglepődött, hogy még szerelmével, Fruzsival is elfelejtett foglalkozni egy kis ideig. Míg a lakók köszöntötték a visszatérő Bálintot, addig ő csak messziről szemlélte az eseményeket, majd egy mondattal befenyítette a többieket. 

,,A legrosszabb bulim volt, ha lehet így fogalmazni, nem volt itt Gáborunk. Nagyon feszült voltam, égtek a füleim, próbáltam elvonulni. Nézegettem az emberek arcát, gondolkodtam mindenkin, illetve, hogy mit tudnék felhozni ellenük, ha odáig jutna a sor, hogy párbaj. Közben néztem Fruzsit, rajta is sokat elmélkedtem. Félre is vonultam, egy ideig nem is akartam inkább ránézni” – részletezte a riportszobában Renátó, majd amikor odament hozzá a lány, a következőket mondta.

„Fogtok ti még sírni!”

majd bevonult a hálóba. „Mindenkitől behányok, körbenézek, aztán behányok. Le kell nyugodnom” – mondta.

Itt bővebben is megnézheted, mi történt, miután kiesett Gábor:

Szerinted igaza van VV Renátónak?
Nem, ő fog kiesni legközelebb.
Igen, sorra fognak kiesni a "másik" csapat tagjai.
Nekem szimpi, de sajnos el fog bukni.
Created with Quiz Maker

Ez történt még a villában:

vv renátó

VV Renátó (Fotó: RTLII)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top