nlc.hu
Sztárok

ValóVilág 10: Gábor párbaj esélyei

Kiderült, Gábornak mekkora esélye van visszajutni a Villába – te mit gondolsz?

A teátrálisra tervezett kiválasztás valójában nem okozott nagy meglepetést, és már most látszik, Gábornak vagy a kihívottnak van-e nagyobb esélye visszatérni a Való Világ-villába.

Amikor Moh helyett Gáborra került a kendő a Való Világ második kiválasztásán, tulajdonképpen már akkor lehetett tudni, ki lesz a kihívott. Bár sokan reménykedtek abban, hogy inkább Moh-t viszi majd magával, Gábor végül Bálintra kötötte a kendőt, a nézők pedig nagyon aktívak voltak, sokaknak volt véleménye, ezeket megosztották a közösségi oldalakon.

Ilyeneket:

  • „Ha bárki mást hívott volna ki az esélyesekből (Vivi, Moh,Virág ), Gáborra szavaztam volna. De így inkább nem szavazok egyikre sem. Bálint menjen vissza mert még talán neki van a legtöbb sütnivalója, de ez tökösködés, a lila kendő levétel nem tetszett tőle, ezért a szavazatom nem kapja meg, úgyse ezen fog múlni.”
  • „Egyértelmű, hogy Gábor megy haza, viszont a Bálintnak nincs sok értelme a villában, sokkal izgalmasabb lenne a műsor, ha Gábor menne vissza!”
  • „Már rég a fantomképre szavaztam. Gábor helyében meg sem várnám a párbajt, már most kimásznék az ereszcsatornán.”
  • „Bálintnak nagy lett az arca, Gábor okoskodása idegesít, legjobb lenne, ha mindkettő menne haza.”
Szerinted kinek kellene visszamenni?
VVGábornak ott a helye a VV10-ben
VVBálintnak kellene visszamenni
Még nem döntöttem
Ha Moh lenne a kihívott, akkor Gáborra szavaznék, de így...
Ha mást hívott volna ki Gábor, lehet, hogy szavaznék rá
Már a fantomképre szavaztam az első pillanattól
Created with Survey maker

Noha Gáborról sok hozzászóló azt gondolja, hogy beleavatkozik mások magánéletébe, valójában a Villában mindenki ezt teszi. Legtöbben Moh kétszínűségét emelték ki, és ha nem Merci lett volna a Villamester, valószínűleg szombaton éjjel a kendőt is megkapta volna, és ez lett volna az igazi fordulat a VV10-ben. Elválik, a két párbajozó közül kiben látnak több kraftot a nézők, aki visszatérésével több izgalmat generál majd a Villában, egyelőre úgy tűnik, a többség már borítékolja Bálint győzelmét.

ValóVilág 10 második párbaja: VV Gábor és VV Bálint

ValóVilág 10 második párbaja: VV Gábor és VV Bálint (Fotó: Facebook/ValóVilág)

Ha még olvasnál a ValóVilág szereplőiről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top