nlc.hu
Sztárok

A RTL reakciója a történtekre

Az RTL Klub sajtóközleményben reagált VV Vivi vallomására

VV Vivi a villában vallotta be, hogy megerőszakolták – az RTL Klub reagált a történtekre.

VV Vivi fájdalmas vallomását hallhattuk a Való Világban két nappal ezelőtt. A fiatal lány elárulta, hogy másfél évvel ezelőtt megerőszakolták, és azóta undorodik a férfiaktól. Vivien vallomását csak kevesen hitték el, ám a csatorna meghívott egy szakértőt a reggeli műsorába, aki elmondta, minden bizonnyal megtörtént a szomorú eset, de erről az áldozat nem tud összefüggően beszélni. A családtagok és a barátok ebben a témában érthető módon nem kívántak nyilatkozni, az RTL Magyarország a kérdésünkre, hogyan kezelik VV Vivi történetét, a következő választ adták.

,,Televízióként az a feladatunk, hogy a műsorainkban sokszor komoly témákat vessünk fel, amelyek elgondolkodtatnak és amelyekkel foglalkozni kell. Az, hogy VV Vivi a saját tragédiájáról beszélt a ValóVilág idei szériájában, hogy másfél éve megerőszakolták, valamint a többiek erre való reakciója máris számos kérdést vet fel, amiről beszélni kell és ezt tesszük is a további műsorainkban. Ilyen az áldozathibáztatás kérdése, az a szégyenérzet, ami miatt az áldozat nem mer sem a szerető környezetétől segítséget kérni, sem pedig szakembertől, mind-mind olyan téma, amit nem lehet a szőnyeg alá söpörni” – válaszolt az nlc-nek az RTL Magyarország.

vv10 vivi

VV Vivi (Fotó: RTL Klub)

A Való Világ 10 történései: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top