TV-sztárok

Szexpartnerkeresőre regisztrált VV Viki

A ValóVilág hatodik szériájának köszönhetően ismertté lett Pácz "VV" Viki is megtalálható azon a társkeresőn, ahová több híresség – például Puskás Peti és Istenes Bence – is regisztrált.

A Tinder óriási népszerűségnek örvend a fiatalok körében, s miután több ismerősöm is buzdított rá, én is regisztráltam, de hamar rádöbbentem, hogy ez az alkalmazás nem igazán nekem való. Velem ellentétben sokan aktív felhasználói, több barátom is talált már magának párt az alkalmazáson keresztül – ki hosszabb, ki rövidebb ideig. Miután az egyik ismerősöm rábukkant VV Viki adatlapjára, természetesen kíváncsi lettem, ő vajon milyen célból döntött úgy, hogy felteszi magát az oldalra. “Poénnak indult az egész, a munkatársaimmal egy időben azzal szórakoztunk, hogy osztályoztuk a pasikat – aki tetszett, az kapott egy lájkot, aki pedig nem, arra ment a dislike. Az igazat megvallva egyáltalán nem használom, amikor regisztráltam, se korosztályt, se távolságot nem lőttem be, egyszerűen csak kíváncsi voltam, vajon ugyanolyan-e, mint a legnagyobb közösségi oldal. Jelentem: nem, egyetlen emberrel sem chateltem, azóta pedig már le is töröltem” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak VV Viki.

Szexpartnerkeresőre regisztrált VV Viki

Az RTL II-n futó ValóVilág7 egyik szerkesztője azt véleményét is megosztotta velem, hogy – bár a Tinder nem jött be neki – nem ítéli el az internetes ismerkedést. “A Facebook aktív felhasználója vagyok, gyakorta chatelek, és arra is volt példa, hogy egy-egy sráccal eljutottunk a személyes találkozóig. Bevallom, az elején nagy reményeket fűztem hozzájuk, de a találkozások alkalmával rá kellett döbbennem, hogy az üzenetek nem nekem, hanem VV Vikinek szóltak. Azóta én is a helyén kezelem a dolgot, persze ez nem jelenti azt, hogy nem beszélgetek emberekkel, de úgy gondolom, hogy szórakozóhelyen, vagy mondjuk baráti társaságban könnyebb ismerkedni. Nyilván a mai világban az internetes ismerkedés a trendi, a fiatalok nem randiznak, hanem felmennek a chatre és beszélgetnek. Sajnálatos, hogy az efféle hagyományok, a régi típusú randevúk mostanra kezdenek kimenni a divatból” – mondta Viki, akit gyorsan elő is léptetnénk Coelho magyarországi helytartójává; még néhány idézet, aztán jöhet a könyv, és bérelt helye lesz a bestsellerlistákon.

Vikinek a következő dallal szeretnénk sok sikert kívánni a párkereséshez:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top