nlc.hu
Sztárok

Akkor és most: VV Leó már 45 éves

Mi lett a VV3 ügyeletes szívtiprójával? VV Leó ma már 45 éves

Emlékeztek még VV Leóra? 2004-ben tűnt fel a Való Világ 3. évadában, ahol nap mint nap követhettük civódását Ágicával. Azóta eltelt 17 év!

A ValóVilág 3. szériáját ugyan Milo nyerte meg, de Ágica és VV Leo, azaz Nagy Zsolt délutáni szappanoperának beillő évődésére talán mindenki jobban emlékszik. A Való Világ ügyeletes szívtiprója végül a második helyezett lett műsorban. A ValóVilág után a médiában helyezkedett el, műsorvezetőként is kipróbálta magát, könyvet is írt.

VV Leo akkor és most

Bal kép: VV Leo 2007-ben (Fotó: Gábor Rozmanitz /smagpix), jobb kép: Nagy Zsolt a Konyhafőnök VIP műsorában (Fotó: RTL Magyarország)

Súlyos autóbalesetet szenvedett

2017-ben három jármű karambolozott, négyen sérültek meg súlyosan, köztük VV Leo is.

Nem sokkal az első hírek után a Sláger Tv közleményben tudatta, hogy szerencsére nincs életveszélyben sem Leo, vagyis Zsolt, sem három operatőr kollégája, akik egy forgatásról hazafelé tartva súlyos autóbalesetet szenvedtek az M7-es autópályán.

„Remélem, hogy a szerdai napot már otthon tölthetem, de az orvosok még megfigyelés alatt tartanak. Szerencsére a gerincem nem sérült, de agyrázkódásom van, ezt pedig komolyan kell venni. Hálás vagyok, amiért mellettem van a családom, és szeretném megköszönni a rengeteg üzenetet és telefonhívást” – mondta akkor Nagy Zsolt a Blikknek.

Feltűnt a Konyhafőnök VIP-ben

Nagy Zsoltot legutóbb A Konyhafőnök VIP 2019-es szériájában láthattuk az RTL Klubon. Akkor arról mesélt, hogy bár őt is meglepi néha a dolog, de még mindig felismerik az utcán. „Ebben nyilván nagy szerepe van annak, hogy a mai napig látnak a tévében, A Konyhafőnökről nem is beszélve. Az egyik nap az operatőr kollégám rosszul lett, elkísértem a kórházba. Nem volt komoly baj, de amíg ő ott feküdt az ágyon, az orvossal arról beszélgettünk, mit főzök a következő adásban, és ki hogyan készíti otthon a pörköltet.”

Akkor így mutatkozott be a műsorban:

Ma is a televíziózás világában mozog, három évvel ezelőtt alapított saját cégével a Sláger TV, valamint a The Fishing & Hunting csatornának gyárt műsorokat, továbbá dokumentumfilm-és videoklip-készítéssel is foglalkozik.

Magánéletét féltve óvja a nyilvánosság elől, annyit tudni, hogy hosszú évek óta boldog párkapcsolatban él.  

Olvass még több akkor és most sztorit az nlc.-n:

(Nyitókép: smagpix/Rozmanitz Gábor)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top