nlc.hu
Sztárok

VV Soma kifizette a szülei adósságát

VV Soma a nyereményéből fizette ki a szülei adósságát

Lakást és autót is vett, valamint olyan dolgokat, amelyekre korábban nem volt pénze.

VV Soma 2016-ban nyerte meg a ValóVilágot – követői a napokban érdeklődtek arról, hogy mi lett a több tízmilliós főnyereménnyel. A VV-győztes szokásához híven őszintén válaszolt a kérdésekre. Kiderült, hogy a 36 milliós fődíjból 11-et leadózott, így 25 milliót kapott kézhez.

VV Soma

Fotó: Instagram

„Vettem egy lakást Budán 2018-2019 körül, amikor az infláció még nem volt az egekben. Vettem belőle egy kocsit, amit eladtam, de azóta új lett helyette. Ami anyukáméknak volt tartozás és számla, azt kifizettem. Papáméknak vettem egy hűtőt. (…) Azért éltem is, voltam bulizgatni, mentem ide-oda. Vettem ruhákat, meg ami kellett, és kimaradt a régi életemből. Amire szükségem volt és fontosnak tartottam, azt megvettem, és a mai napig megvan” – válaszolta egy TikTok-videóban Soma.

@vvsomaofficial Válasz @Parnassos részére Mire ment el a ValoVilagos nyeremeny?🤷🏼‍♂️💶🇭🇺#fypシ #valovilag #foryou #kuliszak #vvsomagaming #vvsoma #fy ♬ Epic Emotional - AShamaluevMusic

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top