nlc.hu
TV-sztárok

Baukó Éva megunta a celebséget

Baukó Éva: „Csak egy megélhetési celeb voltam, amire ráuntam”

Ezért szakmát váltott.

Baukó Éva 13 éve van folyamatosan a köztudatban, amióta szerepelt a ValóVilágban. Ma már inkább botrányhősnőként emlegetik, ugyanis a tévés szereplései háttérbe szorultak, de sokszor kerül címlapokra, amikor valakiről vagy valamiről élesen kifejti a véleményét

Éva viszont ebbe beleunt, és aki követi a közösségi oldalakon, láthatja, egy ideje új szakmába kezdett, melyről a Ripostnak mesélt bővebben. 

Baukó Éva

Baukó Éva (Fotó: Instagram)

„Nagyjából másfél éve kerestem saját lakást és közben megtetszett a folyamat, vagyis érdekelni kezdett ez a terület – magyarázta a celeb, aki ezt követően beiratkozott egy ingatlanos képzésre, majd sikeresen elhelyezkedett egy cégnél. – Fantasztikus csapatban dolgozom. Mindenki fiatal, agilis és nem a régi iskolát követjük. Használjuk a közösségi médiát, videókat készítünk, szóval korántsem monoton, inkább nagyon is kreatív meló. Ráadásul nagy hasznát veszem a kommunikációs készségemnek, ami a sok év tévézés alatt szedtem fel. Óriási sikerként élem meg, hogy eladtam egy Pest közeli házat, százmilliós értékben. Persze az sem mellékes, hogy egy ilyen »leütés« után szabad szemmel is jól látható jutalékot kapok.

Baukó a lapnak azt is kifejtette, ugyan nem szakít véglegesen a celebélettel, de abban biztos, hogy soha többé nem szeretne úgy élni, ahogy korábban.

„Sokat köszönhetek azoknak a műsoroknak, amikben szerepeltem az elmúlt tizenhárom évben. Felsorolni is nehéz, mennyi lehetőséget kaptam. De akkor is »csak«egy megélhetési celeb voltam, vagyis úgy jöttek a bevételeim, ahogy a kutya kapja a vacsoráját. Vagy igen, vagy nem. Ez az, amire ráuntam és ez az, ami miatt váltottam. Kicsit sem érdekel, miket irkálnak, már persze, ha nem egy kedves hozzászólásról beszélünk, mert azoknak örülök. Már a szemem sem rebben, ha valaki ordenáré stílusban próbál oltogatni. Sőt, ha kedvem van, még válaszolok is ezeknek a szerencsétleneknek. Én tudom, hogy ki vagyok és azt is, hogy merre tart az életem és ez épp elég. Ismert ember vagyok és még biztosan fel-feltűnök majd a képernyőn, ha olyan ajánlatot kapok, ami szórakoztat vagy tetszik. És ismert emberként tudomásul veszem, hogy vannak, akik szeretnek, és vannak, akik gyűlölnek…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top