nlc.hu
Sztárok

Baukó Éva bocsánatot kért Sáfrány Emeséről

Baukó Éva bocsánatot kért Sáfrány Emesétől, amiért túl nyersen fogalmazott vele kapcsolatban

Állítása szerint nem úgy jött le a mondandója, ahogy azt gondolta.

Sáfrány Emese és Béres Anett egy Ayahuasca-szeánszon vettek részt két héttel ezelőtt, utóbbi súlyos sérüléseket szenvedett, testileg és lelkileg is nagyon rosszul van. Baukó Éva mindkettejüket ismeri, a napokban pedig többször elmondta a véleményét velük kapcsolatban. Leginkább Sáfrány Emesét ekézte, akit leginkább a gyereke miatt vett elő, a minap pedig azt nyilatkozta a Tények Plusznak, hogy Anett egy naiv lány és Emese rossz barátnő, hogy belerángatta ebbe.

Az egykori VV-sztár azóta elnézést kért, nem akart senki megbántani, állítása szerint nem úgy került képernyőre a riport, ahogy azt ő gondolta. „Mindenki ismer, hogy időnként túl nyersen fogalmazok. A tegnapi riportra csak annyit szeretnék reagálni, részemről nem az volt a célja, hogy Emesét bántsam vagy lejárassam. Vállalom, hogy mit mondtam, de fontos hangsúlyoznom, hogy mindkét lányt sajnálom, és igenis megérintett a történetük. Természetesen nekem is megvan a véleményem a szeánszról” – mondta a Borsnak Baukó Éva, aki egyúttal leszögezte, hogy nem vállal több szereplést, teljesen visszavonul a médiából.

Baukó Éva

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top