nlc.hu
Sztárok

Egykori VV-sztárok botrányai

VV-sztárok: egy időben mindenki őket kereste, ma már leginkább a botrányaikról szólnak a hírek

Van, aki teljesen maga mögött hagyta a médiát, azonban akadnak olyanok is, akiről a mai napig írnak a lapok.

2002. szeptember 11-én sugározták a ValóVilág első évadát, amelynek Nóci és Stohl András voltak a műsorvezetői. Szabolcs lett a győztes, ám nem sokáig maradt meg az emberek emlékezetében. Nem úgy, mint Majka, aki azóta is az egyik legismertebb és legfoglalkoztatottabb híresség hazánkban. Nem sok villalakóról mondhatjuk el, hogy maradandót alkottak, a legtöbben a feledés homályába merültek, de azért akadnak olyanok, akikről a mai napig ír a bulvármédia. Na, általában nem a szakmai sikereikről, inkább a magánéletükről és a botrányaikról.

Baukó Éva és Alekosz

Fotó: TV2

A legfrissebb ilyen Béres Anett nyári Ayahuasca-ügye volt: az egykori VV-szereplőt magatehetetlen állapotban találták meg, több műtétet végrehajtottak rajta, most pedig a rehabilitációját tölti. Időközben véget ért a hétéves kapcsolata, és elért egy olyan pontra, amikor át kell gondolnia az életét. „Gyerekkorom óta arra vágytam, hogy gyerekem és férjem legyen, és nem tudom, hol baltáztam el így az életemet, hogy még mindig egyedül vagyok. Persze bármi lehetséges, de a gyerekvállaláshoz már nagyon a »végstádiumban« vagyok” – nyilatkozta a hot! magazinnak a napokban. 

Na, de emlékszel, hogy nézett ki annak idején, amikor megismerte az ország?

VV Anett és VV Segal 2004-ben,
Megnézem
Összes kép (3)

A felsorolásunk következő szereplője Alekosz, aki 2011-ben nyerte meg a ValóVilág 4. évadát, majd nem sokkal később egy saját realityműsorban láthattuk, ami a Szerelem a legfölsőbb szinteken – Alekosz menyasszonyt keres címet kapta. Azóta eltelt több mint 10 év, de a VV-győztesről még mindig írnak a lapok, noha nála sem karrierje szép pillanatairól számol be a bulvár. Az utóbbi időben leginkább azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy a közösségi oldalán keresztül üzen embereknek. Szólt már Orbán Viktorhoz, Joshi Bharathoz, Cicciolinához, Baukó Évához, legutóbb pedig éppen Béres Anettet hívta randevúzni a Facebook-on keresztül. Anett azonban elutasította, ami eléggé megdöbbentette, de ahogy írta, próbál túllépni a történteket. 

Mutatjuk, hogyan alakult át Alekosz az elmúlt 12 évben: 

Alekosz 2011-ben
Megnézem
Összes kép (6)

Baukó Évát már említettük Alekosz kapcsán – kettejüknek rengeteg vitája volt a villában, majd azon kívül is. Sokszor üzengettek egymásnak, sok mindennel megvádolták a másikat, egy ideje azonban kevesebbet hallani a korábban botrányhősnőként elhíresült Baukó Éváról. Legutóbb Sáfrány Emesébe állt bele, előtte VV Leónak szólt be, de az RTL különböző műsorait is kifogásolta, sőt, információkat is szivárogtatott a produkciók végkimenetelét illetően. 

Baukó Éva evolúciója:

Baukó Éva 2011-ben
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top