nlc.hu
Sztárok

Béres Anett a terveiről

Béres Anett: „Nem tudom, hol baltáztam el így az életemet, hogy még mindig egyedül vagyok”

Nem mondott le az anyaságról, vágyik egy gyermekre.

Béres Anett hét éve élt párkapcsolatban, amikor a tavaly nyári Ayahuasca-szeánszon történtek után szakított a párjával. Azóta leginkább a rehabilitáció áll az élete középpontjában, de már regisztrált egy társkeresőre, ahol kisebb-nagyobb szerencsével keresi a következő párját. 

Gyerekkorom óta arra vágytam, hogy gyerekem és férjem legyen, és nem tudom, hol baltáztam el így az életemet, hogy még mindig egyedül vagyok. Persze bármi lehetséges, de a gyerekvállaláshoz már nagyon a »végstádiumban« vagyok. Számomra nagyon fontos a házasság, és olyasvalakivel szeretném összekötni az életemet, akivel aztán együtt öregszünk meg, ugyanis egész életemben a nagyszüleim kapcsolata volt a példa előttem, akik 50 évig voltak házasok. Elképzelhető, hogy én pont ezzel rontottam el, hogy mindig a tökéletességet kerestem

– részletezte a hot! magazinnak Béres Anett. Hozzátette, nem mondott le az anyaságról, sőt, azt is elárulta, hogy ha úgy alakul, egyedül is felnevelné a gyermekét.

Béres Anett

Fotó: Schumy Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top