nlc.hu
Sztárok

Friss hírek a börtönben ülő Aurelióról

Ilyen állapotban van most a börtönben ülő Aurelio – megszólalt a kapcsolattartója

Már nagyon kevés van hátra az exvillalakó büntetéséből.

Pácz Viki abban a ValóVilág szériában lett ismert, amelyet Aurelio Caversaccio nyert meg. A barátságuk azóta is töretlen, sőt Viki a volt VV-sztár egyik kapcsolattartója. Legutóbb egy hónapja járt bent a börtönben Aureliónál, és elárulta a Blikknek, milyen lelkiállapotban van az egykori reality-sztár. Elmondása szerint amikor korábban meglátogatta, akkor azt látta, hogy rosszul van a börtönbüntetését ülő celeb, de most, amikor legutóbb bent járt nála, már azt tapasztalta, hogy jobban van és próbál kapaszkodni a szabadulás dátumába.

Aurelio,

Aurelio állítja, a börtönben egy életre megtanulta a leckét – Fotó: Nagy Zoltán / Fotócentrál

Nagyon várja már, hogy kijöjjön. (…) Nagyon kevés van hátra, már nagyon nehezen bírja” – mesélte Aurelióról, aki szinte minden nap beszél a kislánya édesanyjával és a szabadulása után 100 százalékos apa szeretne lenni.

“A gyerekkel nagyon szeretne foglalkozni, ha kijön. (…) A gyerkőcöt közösen szeretnék nevelni” – árulta el Viki.

Arról már korábban írtunk, hogy a büntetésvégrehajtási bíró döntése nyomán Aurelio megkapta a kedvezményként adható harmadolást. Már el is hagyhatta volna a börtönt, ha nem kellene leülnie azt az 1 év 2 hónapot is, amit korábban drogbirtoklásért szabtak ki rá. Ugyanakkor jó magaviselettel ezt a tételt is lerövidítheti, vagyis, ha minden jól megy, jövő év februárjában szabadulhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top