nlc.hu
Sztárok

Szabadult a börtönből Aurelio

Hazaengedték a börtönből Aureliót

A ValóVilág 6-ot megnyerő Aurelio két évet ült, most szabadult Kalocsáról.

Szombat reggel elhagyhatta a börtönt a ValóVilágból is ismert Aurelio. A férfi két évet volt a rácsok mögött, büntetése további részét bajai otthonában töltheti reintegrációs őrizetben – írja a Blikk.

Aurelio

Aurelio Caversaccio Fotó: TV2

Aureliót 3,5 év börtönbüntetésre ítélték, emberrablás és egy korábbi drogügylete miatt. A bent töltött idő alatt megszületett a kislánya, akivel most találkozik először az egykori valóságshow-sztár.

Ha Aurelio megkapja a reintegrációs őrizet lehetőségét, az nem szabadulást jelent, csak a büntetés-végrehajtás körülményei változnak meg” – magyarázta korábban a reality-sztár ügyvédje, Dr. Galgóczi Zoltán.

A magatartásbéli szabályok körébe tartozik az is, hogy a börtön elhagyásakor a kijelölt lakóhelyére kell távoznia. Ebből egyértelműen következik az is, hogy ez az alkalom nem válhat „szabaduló partivá”, amire – jogi képviselője szerint – Aurelio egyáltalán nem is vágyik. Ügyvédje arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy értesülései szerint több tévés szereplés kapcsán is felvetődött Aurelio neve, ám amíg tart a reintegrációs őrizet, erre nincs is lehetősége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top