nlc.hu
Sztárok

Szabadulhat a börtönből Aurelio

Több tévés szereplés kapcsán is felvetődött a hamarosan szabaduló Aurelio neve, megszólalt erről az ügyvédje

Tavaly februárban vonult börtönbe, kábítószer-fogyasztásért és emberrablásért ítélték el.

Folyamatban van Aurelio ügyében a reintegrációs eljárás. Ha kedvező döntés születik, hamarosan – két év után – elhagyhatja a börtönt. A továbbiakban a büntetése hátralévő idejét a bajai otthonában töltheti, ám így is szigorú szabályok fognak rá vonatkozni, amiket muszáj betartania – írja a Blikk.

Aurelio,

Aurelio a 2020. március 5-i Mokká[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"]ban – Forrás: TV2 / Mokka – videó

„Ha Aurelio megkapja a reintegrációs őrizet lehetőségét, az nem szabadulást jelent, csak a büntetés-végrehajtás körülményei változnak meg” – magyarázta a reality-sztár ügyvédje, Dr. Galgóczi Zoltán.

A magatartásbéli szabályok körébe tartozik az is, hogy a börtön elhagyásakor a kijelölt lakóhelyére kell távoznia. Ebből egyértelműen következik az is, hogy ez az alkalom nem válhat „szabaduló partivá”, amire – jogi képviselője szerint – Aurelio egyáltalán nem is vágyik. Ügyvédje arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy értesülései szerint több tévés szereplés kapcsán is felvetődött Aurelio neve, ám amíg tart a reintegrációs őrizet, erre nincs is lehetősége. 

Aurelio kapcsolattartója egyébként az egykori villatárs, Pácz Viki pont a minap nyilatkozott arról, hogy mindenki meg fog lepődni azon, hogy mennyit változott a rácsok mögött a ValóVilág-győztes, a büntetés ugyanis jó hatással volt rá.

Ez is érdekelhet Aurelio, Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top