nlc.hu
Sztárok

Hamar szabadulhat a börtönből Aurelio

Nem kizárt, hogy egy hónap múlva szabadul a börtönből Aurelio

Minden a bíróság döntésén múlik.

Aurelio Caversaccio emberrablásért és korábbi drogügye miatt a 3 év 5 hónapos börtönbüntetését tölti. Az egykori reality-sztár 2022 február 16-án vonult be, ám figyelembe véve az összes megkapható kedvezményt és azt a tényt is, hogy időközben apuka lett, azaz gyökeresen megváltoztak a családi körülményei, hamarosan szabadlábra helyezhetik.  

Aurelio

Fotó: Nagy Zoltán

A ValóVilág 6. évadának győztese már beadta a kérelmet a bíróságra reintegrációs őrizet elrendelését kérve a bajai otthonába.

Folyamatban van a jelenleg töltött egy év két hónap szabadságvesztésre vonatkozó reintegrációs őrizet elrendelésére irányuló eljárás. Ennek megengedhetőségéről, egyben a szükséges magatartási szabályok meghatározásáról a büntetés-végrehajtási bíró dönt

 – mondta a Blikknek dr. Galgóczi Zoltán, aki hozzátette: ilyenkor a bíróság főként az elítéltnek a büntetés végrehajtása alatt tanúsított magatartását veszi figyelembe a törvényben rögzített büntetési célok elérésének tükrében.

Aurelio mindvégig igyekezett maximálisan bizonyítani az erre vonatkozó akaratát. Kérte, hogy az elrendelés esetén a bajai családi házat jelöljék ki lakóhelyként, és igazolta, hogy ehhez az egzisztenciális feltételek biztosítottak. A reintegrációs őrizet esetén technikai nyomkövető eszköz segítségével végzik az ingatlan elhagyásával kapcsolatban előírt magatartási szabályok betartásának kontrollját” – az ügyvéd emellett azt is kiemelte, Aurelio nagyon bízik abban, hogy a bíróság most is kegyes lesz hozzá, és a büntetése hátralévő részét az otthonában töltheti. Legfőképpen a kislányát szeretné végre személyesen látni és megölelni, ha pedig minden jól megy, erre akár már februárban sor kerülhet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top