nlc.hu
Család

Aurelio tervei a szabadulása után

Aurelio: „legnagyobb álmom, hogy ismét reality-kben szerepelhessek”

Huszonegy hónapja, hogy Aurelio Cavesaccio a Kozma utcai büntetés-végrehajtási intézet lakója.

Aurelio emberrablásért és korábbi drogügye miatt 3 év 5 hónapos börtönbüntetését tölti. Ha minden jól megy a ValóVilág 6 győztese februárban szabadulhat. A Blikk exkluzív börtöninterjút készített vele, ahol terveiről, családjáról is beszélt.

“Ha minden jól megy, három hónap múlva otthon lehetek. Nagyon hálás vagyok a bírónőnek, hogy az emberrablásért kapott kedvezményemet megadta…most már a drogügyem miatti büntetést töltöm, és itt is szeretném megkapni a kedvezményt. Ha ez sikerült és megkapom a reintegrációs felügyeletet, amiben nagyon bízom, akkor három hónap múlva otthon lehetek a “csipogóval” – mondta Aurelio, aki kislányáról is mesélt.

Aurelio börtöninterjú

(Fotó: Nagy Attila/fotocentral)

“Azt szeretném, hogy boldog gyermek legyen. Édesanyám szerint nem csak külsőre hasonlít rám, igazi kis huncut. Mindig azzal riogat, hogy Szofi vissza fogja azt adni nekem, amit gyerekként én okoztam neki. Állítólag lesz vele gondom, de én alig várom már, hogy ezekkel is megküzdhessek” – mondta Aurelio, akinek az a terve, hogy édesanyja cégénél dolgozzon, de szeretné újraindítani webshopját is. 

“Egyelőre az a tervem, hogy édesanyám cégénél fogok dolgozni. A webshopom is ott van, ami bár egy éve szünetel és csak kiadásaim vannak vele, szeretném folytatni, mert nagyon élveztem. Az egyik legnagyobb álmom pedig, hogy ismét reality-kben szerepelhessek, de bármit vállalnék, ha ez kell ahhoz, hogy elhagyhassam a börtönt. Megtanultam festeni, fát vágni, jelenleg karbantartó vagyok. Jó érzés dolgozni és hálás vagyok érte, bár sosem gondoltam volna, hogy fizikai munkát fogok végezni, de a favágást kifejezetten szeretem” – tette hozzá Aurelio.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top