nlc.hu
Sztárok

Aurelio szabadulása

Aurelio akár 5 hónap múlva szabadulhat a börtönből, ez vár rá

Aureliót másfél éves kislánya, édesanyja és gyermekének anyja is várja.

Aurelio 1 éve és hét hónapja vonult be a börtönbe, hogy letöltse az emberrablás miatt rá kiszabott 3 év 5 hónapos büntetését. Azonban nemrég úgy döntött a büntetésvégrehajtási bíró, hogy megkapja a kedvezményként adható harmadolást. Ez egyben azt is jelenthetné, hogy már elhagyhatta volna a börtönt, ha nem kellene leülnie azt az 1 év 2 hónapot is, amit korábban drogbirtoklásért szabtak ki rá. Ugyanakkor jó magaviselettel ezt a tételt is  lerövidítheti, vagyis, ha minden jól megy, jövő év februárjában hazatérhet – írja a Bors. 

Aurelio szabadulása

(Fotó: Nagy Zoltán/fotocentral)

“Gyakran találkozom az anyukával és rendszeresen mesél is nekem a látogatásokról, melyeken rengeteget beszélgetnek Annabelláról, és persze arról, hogy miként vesz majd részt Aurelio a közös gyermekük életében. Egyelőre csak barátok, de a lány sosem titkolja, hogy él még benne a remény arra, hogy egyszer majd egy fedél alatt, családként élhetnek ők hárman. Az anyuka nem egyéjszakás kalandnak szánta azt a bizonyos együttlétet és össze is tört, amikor Aurelio nem őt, hanem a korábbi szerelmét választotta. Azóta is szereti a gyermeke apját és minden látogatásról nagyon boldogan tér haza. Ahogy én látom, bőven benne van a pakliban, hogy a szabadulás után közös jövőt kezdenek el építeni. Egyébként ezt szeretné Aurelio édesanyja is, aki nagyon sok időt tölt az unokájával” – mondta egy közeli ismerős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top