nlc.hu
Sztárok

Aurelio ügye

Aurelio hamarabb kijöhet a börtönből, megszólalt az ügyről a celeb

Örömmel fogadta a hírt.

Auréliót 2 év 3 hónap börtönre ítéltek jogerősen, mert elrabolta a társával egy ismerősét. A ValóVilág egykori győztesének kábítószer-birtoklási ügye is volt, amiért 1 év 2 hónapra büntették, így összesen 3 év 5 hónapot kapott a két bűncselekményért. A friss hírek szerint azonban nem biztos, hogy teljesen le kell ülnie a dolgot.

„A feltételes szabadságra bocsátás olyan kedvezmény, ami lehetővé teszi, hogy a tényleges fogva tartás ideje az ítéletben kiszabott büntetés tartamánál rövidebb legyen. Az idő lerövidítése törvényben rögzített lehetőség, amely bizonyos feltételek megléte esetén alkalmazható. Büntetés-végrehajtási bíró vizsgálja ezen feltételek fennállását és indokoltságát. A sok szempont közül kiemelendő az elítélt büntetés-végrehajtás alatt tanúsított magatartása, illetőleg a törvénytisztelő életmódra való készsége” – mondta a Hot! magazinnak a celeb ügyvédje, Galgóczi Zoltán, majd hozzátette, hogy a büntetés-végrehajtási bíró szerint Aurelio teljesítette a törvényi feltételeket, ezért megkapja a kedvezményeit.

Aurelio Caversaccio (VV Aurélo)

Aurelio Caversaccio (Fotó: Nagy Zoltán)

„Így az emberrablásért kiszabott büntetése kétharmad részének letöltésével idén augusztus 17-től lehetővé tette számára a feltételes szabadságra bocsátást. Tekintve viszont, hogy ezt a bűncselekményt a saját fogyasztására szánt csekély mennyiségű kábítószer birtoklása miatt kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt követte el, ezért az emiatt kiszabott 1 év 2 hónap börtönbüntetés végrehajtását teszi most foganatba a büntetés-végrehajtási intézet. Aurelio tehát még nem szabadul, hanem a második büntetését kezdi meg” – tette hozzá Galgóczi. A ValóVilág győztes így reagált a hírre:

„Mivel a leckét egy életre megtanultam az elmúlt hónapokban, a vizsgán nem kellett puskáznom, amikor a büntetés-végrehajtási bírónő kikérdezett annak érdekében, hogy lássa, megérdemlem-e a szabadságot. A döntése erőt adott, ami átvisz a mélypontokon, hiszen nagyon hiányoznak a szeretteim.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top