nlc.hu
Sztárok

VV Anett 22 évesen

Így festett 22 évesen, első tévés szereplésekor Béres VV Anett

Mindössze 22 éves volt, amikor jelentkezett a Való Világ harmadik szériájába, és VV Anett néven egy ország zárta a szívébe.

Az idén 41. születésnapját ünneplő Béres Anettet a Való Világ harmadik szériájában ismerhettük meg még 2003-ban. Végül az ötödik helyet szerezte meg, és nagyon szerették a villalakók és a nézők a szőke lányt. Az RTL után sokáig a TV2 adott neki munkát, ő volt a Hívj és nyerj! háziasszonya, de már egy ideje felhagyott a televíziós játékok vezetésével és saját üzletét irányítja édesanyjával.

Béres Anett akkor és most

Béres Anett 2004 elején. (Fotó: Rákosi Péter/solwee)

„Most azt kell mondjam, nagyon nyugodt életem van. Teljesen hétköznapi ember lettem, és ez így van jól. Egy ideig rengeteget mozogtam a médiában, de most már nem vagyok annyira keresett. A munka terén úgy érzem, tökéletesen kiteljesedtem. Anyukámmal nyitottunk egy alakformáló szalont, amit nagyon élvezünk. A szépségápolás mindig is az életem része volt, ezért jól érzem magam ebben. Ezen kívül fitness termékeket hordok ki különféle testépítő termeknek, ami már a Valóvilág előtt is a munkám volt” – nyilatkozta korábban Anett.

Súlyos sérüléseket szenvedett

Nemrég végigsöpört a magyar médián a hír, hogy öntudatlan állapotban, ruhátlanul, törött csontokkal találtak rá egy korábbi valóságshow-szereplőre. Később kiderült, hogy VV Anettről van szó, aki egy bizonyos Ayahuasca-szeánszon vett részt barátnőjével, Sáfrány Emesével. A Bors egyik informátora szerint Anett 12-es és 14-es csigolyáját érte sérülés, életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

Sáfrány Emese többször beszélt barátnőjével, de azt mondta, Anett egyáltalán nincs jól, lelkileg és fizikailag sem.

„Mi nem bulizni mentünk oda, ez nem drogparti volt. Csak két kétségbeesett lány, aki így szerette volna rendbe hozni az életét”– fogalmazott Sáfrány Emese.

Béres Anett akkor és most

Anett napjainkban. (Fotó: Schumy Csaba/solwee)

Magánélete nem felhőtlen

A közeli ismerős szerint a korábbi VV-sztár és párja se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, de ahogy a férfi meghallotta, hogy mi történt Anettel, egyből a segítségére sietett. Attila azt mondja, barátnője meg akart tisztulni a szeánszon, fel akarta dolgozni a múltat, valamint megérteni a jelen történéseit. Kijelentette, hogy csakis Anett a hibás azért, ami vele történt. 

(Nyitókép: Schumy Csaba/solwee)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top